Jyllands-Posten

Spritbilis­t ramte parkeret bil

-

Trafik: Opmaerksom­me borgere hjalp mandag og tirsdag politiet med at standse to maend, der kørte rundt med alt for meget alkohol i blodet. Det oplyser Østjylland­s Politi.

Mandag aften kørte en 42-årig mand slingrende rundt på Søndergade i Hadsten og ramte ind i en parkeret bil, der holdt i siden af vejen. Herefter kørte han nogle hundrede meter videre, inden skader på hans bil tvang ham til at standse.

Et vidne skyndte sig at løbe hen til bilen, hvor han fik den 42-årige til at blive på stedet, mens han ringede til politiet og fortalte, at han havde fat i en formodet spritbilis­t.

Da betjentene kom frem, virkede manden voldsomt påvirket af alkohol, og han blev anholdt og sigtet for spritkørse­l.

Tidligt tirsdag morgen blev en anden spritbilis­t standset med hjaelp fra en borger. En opmaerksom bilist kontaktede kl. 5.48 politiet, da en bil foran ham på Randersvej i Aarhus kørte saerdeles usikkert. Anmelderen fortalte, at den forankøren­de bil på et tidspunkt slingrede så meget, at den kom over i den modsatte vejbane, hvor den var meget taet på at ramme frontalt ind i en lastbil.

Anmelderen fulgte efter bilen og kunne på den måde guide en patrulje frem til rette sted. Kl.

6.04 kunne betjentene anholde en 38-årig mand, der virkede meget påvirket af alkohol. Han blev sigtet for spritkørse­l, fremgår det af politiets døgnrappor­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark