Jyllands-Posten

Tidligere minister Manu Sareen skal vaere DR-vaert

-

Medier: »Jeg skal bruge meget af min tid i et stort dansk mediehus fra 1.1.2019 og vil i denne forbindels­e gerne starte uden politiske bånd og blot vaere mig selv.« Sådan skrev den tidligere minister Manu Sareen i august på sin Facebook-profil, i forbindels­e med at han annoncered­e sin afgang fra Alternativ­et og politik i det hele taget.

Torsdag løftede han sløret for, hvilket mediehus han skal arbejde for. Den 51-årige skal nemlig vaere vaert på Danmarks Radio i sit eget program på P1’s sendeflade hver tirsdag formiddag.

»Det bliver et nyt program på P1, som tager fat i alt det, der omhandler det moderne liv, hvor vi vil komme rundt om familieliv, parforhold, børneopdra­gelse, karriere, skilsmisse, stress, ensomhed, døden, jalousi, bonusbørn osv. osv. Det vil med andre ord sige, alle de udfordring­er man kan møde igennem et helt liv på godt og ondt,« skriver han på Facebook. Manu Sareen, der er uddannet socialpaed­agog og konfliktma­egler, sad fra 2002 til 2011 i Københavns Borgerrepr­aesentatio­n for De Radikale.

Han blev valgt til Folketinge­t for samme parti i 2011 og var minister for børn, ligestilli­ng, integratio­n og sociale forhold, før han i 2015 ikke opnåede genvalg. Han meldte sig ud af politik indtil februar 2016, hvor han stillede op for sit tidligere parti på Nørrebro. En måned senere skiftede han til Alternativ­et. I februar i fjor meddelte han imidlertid, at han ikke ville stille op til det kommende folketings­valg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark