Jyllands-Posten

Brabrand-ivaerksaet­tere har fået millioner til årshjul-idé

Plandisc vil bruge investerin­gen på at videreudvi­kle sit digitale årshjul.

- KATY WANG

Ivaerksaet­tervirksom­heden Plandisc har netop landet sin anden investerin­g fra Heartland A/S, Bestseller-ejer Anders Holch Povlsens holdingsel­skab. Investerin­gen er i »milionklas­sen«, oplyser Torben Stigaard, der er en af de fire medejere af årshjulvir­ksomheden Plandisc.

Torben Stigaard vil dog ikke komme naermere ind på investerin­gens praecise størrelse.

Plandisc laver et digitalt årshjul, der viser årligt tilbageven­dende begivenhed­er. Den nye investerin­g fra Heartland A/S skal blandt andet bruges på lanceringe­n af en ny funktion i Plandiscs årshjul, så brugerne nemmere kan evaluere og samle laering op fra aktivitete­r fra det forgangne år.

Når brugerne går i gang med den anden cyklus, vil de blive praesenter­et for laering fra året før, så de kan opnå bedre resultater i det kommende år.

»Vi har rundet mere end 37.000 brugere og begynder at lave større og større aftaler med kunder. Nu skal vi til at tage det naeste store skridt, som er det laerende årshjul, hvilket denne investerin­g muliggør. Den gør desuden, at vi kan komme med det allerede i starten af foråret,« siger Torben Stigaard om udviklinge­n i ivaerksaet­tervirksom­heden fra Brabrand.

I slutningen af 2017 gik Heartland A/S for første gang ind i virksomhed­en som investor med et beløb, som Plandisc ej heller ønsker at oplyse.

»Vi har vaeret og er virkelig glade for samarbejde­t, da de har en masse vaerdifuld erfaring qua deres egne investerin­ger,« siger Torben Stigaard.

Fart på forretning­en

Samtidig med investerin­gen traeder Jeppe Bredahl ind i bestyrelse­n. Jeppe Bredahl bestyrer investerin­ger ved Heartland A/S.

»Det er vi meget stolte af, da det viser et stort engagement i vores virksomhed. Nu skal vi tage naeste skridt, og vi er enormt stolte over, at de også gerne vil fortsaette på rejsen,« siger Torben Stigaard.

Virksomhed­en har generelt oplevet medvind i de seneste to år. Investerin­gen fra Heartland A/S kommer oven i en anden investerin­g fra Innovation­sfonden på lidt under 0,5 mio. kr., en såkaldt Innobooste­r fra Innovation­sfonden i slutningen af 2018.

I foråret 2018 blev Plandisc inviteret af Innovation­sfonden til Silicon Valley, et område i det nordlige Californie­n, som er internatio­nalt centrum for firmaer inden for moderne teknologi. Her fik Plandisc inspiratio­n til, hvordan den kan traede ind i det amerikansk­e marked.

»Vi fik en masse laering om, hvordan vi så småt kan kigge på det amerikansk­e marked. Det er vi begyndt på, og vi er

Nu skal vi tage naeste skridt, og vi er enormt stolte over, at de også gerne vil fortsaette på rejsen. Torben Stigaard, medstifter, Plandisc

 ?? FOTO: MORTEN LAU-NIELSEN ?? Plandisc er stiftet af de fire faedre og kammerater (fra venstre) Torben Stigaard, Jørgen Bøndergaar­d Iversen, Mads Nielsen og Morten Mellergaar­d Baun.
FOTO: MORTEN LAU-NIELSEN Plandisc er stiftet af de fire faedre og kammerater (fra venstre) Torben Stigaard, Jørgen Bøndergaar­d Iversen, Mads Nielsen og Morten Mellergaar­d Baun.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark