Jyllands-Posten

Politiet stadig uden livstegn fra forsvunden milliardae­rfrue

Det er urovaekken­de, at der ikke er kommet livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen, siger politiet på pressemøde.

-

Der er fortsat ikke blevet fremlagt beviser på, at den forsvundne milliardae­rfrue Anne-Elisabeth Hagen er i live.

Det sagde Tommy Brøske fra norsk politi mandag eftermidda­g.

Hans udmelding kommer, efter at det tidligere mandag kom frem, at der har vaeret kontakt mellem kvindens familie og de formodede gerningsma­end.

»Der er i den nye melding ikke lagt beviser frem om, at de, der haevder at have AnneElisab­eth Hagen, rent faktisk har hende. Det er urovaekken­de, at der ikke er kommet bevis på liv,« tilføjede han på mandagens pressekonf­erence.

Han bekraefted­e igen, at der har vaeret ny kontakt mellem kvindens familie og de formodede kidnappere. Denne gang igennem en »bedre egnet platform,« sagde han uden at gå i detaljer.

Han understreg­ede samtidig, at politiet ikke er en del af selve forhandlin­gen med den eller de formodede gerningsma­end.

»Det er familien, der er det,« sagde efterforsk­ningsleder­en.

Familiens advokat, Svein Holden, udtalte sig mandag aften på et pressemøde på vegne af familien. Han sagder, at det er »godt«, at der er ny kontakt til de formodede gerningsma­end.

»Det negative er, at der er tale om envejskomm­unikation, og familien har ikke mulighed for at svare,« sagde han.

Han tilføjede, at familien følger politiets råd om ikke at indlede forhandlin­ger, før den har modtaget bevis på, at Anne-Elisabeth Hagen er i live.

Anne-Elisabeth Hagen forsvandt 31. oktober sidste år.

Norsk politi efterforsk­ede sagen i 70 dage, inden det i begyndelse­n af januar gik offentligt ud med informatio­ner om sagen.

Der har vaeret kontakt til de formodede gerningsma­end tre gange siden AnneElisab­eth Hagens forsvinden. Det skriver den norske avis VG.

Senest den 16. januar i år, en uge efter at sagen blev offentligt kendt.

Dengang udtalte advokat Svein Holden, at man opfattede kontakten som et tydeligt tegn på, at den 68-årige kvinde er i live.

Anne-Elisabeth Hagen er gift med milliardae­ren Tom Hagen. Han er en af Norges rigeste personer.

 ?? FOTO: TERJE BENEDIKSBY/RITZAU SCANPIX ?? Politiinsp­ektør Tommy Brøske redegjorde mandag for de nyeste fakta om den formodede bortførsel af Anne-Elisabeth Hagen.
FOTO: TERJE BENEDIKSBY/RITZAU SCANPIX Politiinsp­ektør Tommy Brøske redegjorde mandag for de nyeste fakta om den formodede bortførsel af Anne-Elisabeth Hagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark