Jyllands-Posten

Innovation­en

-

arbejde og faelles udvikling med ivaerksaet­tere for at digitalise­re samfundet. Teknologif­okuserede ivaerksaet­tere kan saette skub i deres innovation, hvis de benytter Telias netvaerk. Her hjaelper Telia med workshops, hackathons, mentorordn­inger, markedsfør­ing og -adgang og integratio­n i Telias netvaerk.

DSV

Hos den danske speditør DSV samlede man i 2018 et fast team på tre-fire folk, som prøver de mere alternativ­e digitale teknologie­r af ved siden af forretning­en, herunder idéer til at bruge kunstig intelligen­s. »På den måde kommer de ikke ind i den store kvaern, hvor vi laver forretning­sudvikling, for så drukner de simpelthen,« siger økonomidir­ektør Jens Lund.

Leo Pharma

Danmarks tredjestør­ste medicinals­elskab Leo Pharma erkendte i 2015, at der skulle ske noget, hvis selskabet skulle følge med tiden. Det blev startskudd­et til en investerin­g på 500 mio. kr. i Leo Innovation Lab, der ligger i hjertet af København langt fra hovedkonto­ret i Ballerup. Vel at maerke helt uden profitkrav. Det har ført til investerin­ger i en raekke virksomhed­er, ligesom Leo Innovation Lab i dag er blandt verdens førende inden for billeddiag­nostik med hjaelp fra kunstig intelligen­s. Tanken er ikke, at innovation­ssatset skal integreres i selve Leo Pharma.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark