Jyllands-Posten

Burger, benstillin­ger og forsvar: Sådan bruger Århus Håndbold 17 kampfri dage

En flyttet GOG-kamp har givet Århus Håndbold et betragteli­gt hul i kalenderen.

- HENRIK PHILIP HARE

Det er på denne tid af året, at herrernes håndboldli­ga naermer sig enden på slutspille­t. Nedrykning­en lurer for nogle, og for andre gaelder det om at sikre slutspil.

Århus Håndbold er med i den helt sjove ende af tabellen i år, hvor man ligefrem håber på at tage point med sig over i slutspille­t. End ikke den mest ihaerdige fridykker ville dog alligevel kunne holde vejret i spaending til holdets kommende kamp mod Mors-Thy.

Den bliver først spillet den 23. februar. Seneste kamp blev spillet den 6. februar.

Midt i den travle tid på året er der således opstået et hul på 17 dage i Århus Håndbolds kampkalend­er. Årsagen er, at kampen i runde 21 mod GOG er flyttet frem til starten af marts, fordi den ellers ville vaere for taet på GOG’s kamp i EHF Cuppen søndag eftermidda­g.

Men hvordan bruger man så tiden i Århus Håndbold, når man pludselig går rundt med så mange dage uden kamp?

Vinkelret på mållinjen

»Lige i dag bruger spillerne tiden på at spille paddle tennis og tage på Sharks og spise burger bagefter,« beretter cheftraene­r Erik Veje Rasmussen tirsdag eftermidda­g, mens han selv er ude at køre:

»Men det var så også efter styrketrae­ningen tidligere i dag. Og ellers bruger vi tiden til at samle op på nogle af de ting, man ikke når at få traenet på, når der er kampe hele tiden.«

 ?? ARKIVFOTO: JØRGEN KIRK ?? I Århus Håndbolds seneste kamp – den 6. februar mod Skjern – blev det til et sikkert nederlag. Her er aarhusiane­rne i angreb med Anders Kragh Martinusen i front.
ARKIVFOTO: JØRGEN KIRK I Århus Håndbolds seneste kamp – den 6. februar mod Skjern – blev det til et sikkert nederlag. Her er aarhusiane­rne i angreb med Anders Kragh Martinusen i front.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark