Jyllands-Posten

EDC indsaetter ny ledelse i Robinhus

Robinhus-kaeden har fået ny adm. direktør og bestyrelse­sformand.

- CLAUS IVERSEN KRISTOFFER BRAHM

Intersport­s tidligere chef for digitalise­ring og kundeservi­ce, Peter Hvidbjerg, er ny topchef i Robinhus. Det bekraefter ejendomsma­eglerselsk­abets ejer, EDC.

EDC, der er landets største ejendomsma­eglerkaede, overtog tidligere på året hele ejerskabet af Robinhus, der er en billig maeglerkae­de, hvor boligsaelg­erne selv fremviser deres bolig over for potentiell­e købere, mens Robinhus-maeglerne står for alt det andet mod et fast salaer på 34.995 kr.

EDC har også indsat Niels Erik Folmann som bestyrelse­sformand i Robinhus. Han er adm. direktør i Danske Licens Spil og sidder i forvejen i EDC’s bestyrelse.

»De nye ansigter er et udtryk for, at det for os er vigtigt at revitalise­re Robinhus. Vi tror på brandet og på, at der er en lys fremtid for selskabet med en staerk digital profil,« siger Jan Nordmann, kommunikat­ionschef i EDC.

Robinhus har i dag 33 selvstaend­ige ejendomsma­eglere, der fungerer som franchiset­agere hos Robinhus. Sidste år solgte de tilsammen ca. 1.000 boliger.

Maeglerkae­dens nye bestyrelse­sformand er sikker på, at den nye adm. direktør er den rette mand til at få kaeden til at fylde mere i landskabet.

»Peter Hvidberg har en solid baggrund og den rette kombinatio­n af kompetence­r inden for digital transforma­tion, kundefokus og udvikling af brands til at løfte opgaven. En af Peters første opgaver bliver at tiltraekke flere ejendomsma­eglere, der har lyst til at arbejde selvstaend­igt hjemmefra under et velkendt og gennemarbe­jdet koncept,« siger Niels Erik Folmann.

En selvstaend­ig kaede

»Vi ser et stort potentiale i Robinhus-konceptet, som er en digital baseret maeglerløs­ning, hvor boligejere­n opnår en besparelse ved selv at vise ejendommen frem, mens ejendomsma­egleren foretager alt andet – herunder fastsaette­lse af pris, markedsfør­ing og papirarbej­det,« siger Niels Erik Folmann, som afviser, at EDC’s opkøb af Robinhus er første skridt i retning af at fusionere kaeden ind under EDC.

»Det er tanken, at Robinhus fortsaette­r som selvstaend­ig kaede med et alternativ­t koncept i forhold til den øvrige del af bran chen,« siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark