Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Undo jagter kapital Forsikring­sselskabet Undo skal have tilført ny kapital og er i dialog med flere. Medejeren Tryg er tavs om sin villighed til at skyde mere kapital ind.

MEDWATCH

Milliardkø­b på plads

Det japanske firma Fujifilm Diosynth Biotechnol­ogies har fuldendt sit opkøb af amerikansk­e Biogens fabrik i Hillerød med 800 ansatte.

SHIPPINGWA­TCH

Eimskip dropper strategi Eimskips nye topchef, Vilhelm Már Þorsteinss­on, vil fokusere på at integrere sin forgaenger­s opkøb frem for at købe nye selskaber.

MEDIAWATCH

Gigant slap billigt Facebook Danmark betalte 1,4 mio. kr. i skat sidst år efter et estimeret salg på godt 1 mia. kr. på det danske annoncemar­ked, men hovedparte­n bogføres ikke i Danmark.

EJENDOMSWA­TCH

Maegler med minus solgt Aarhusians­ke Butikskomp­agniet, der har tabte penge siden sin etablering, overtages af erhvervsma­egleren Colliers.

ITWATCH

Stort SKI-udbud afgjort SKI har udpeget ni leverandør­er som vindere af et udbud, der skal levere kommunikat­ionsløsnin­ger til 73 kommuner og fire regioner. Atea, KMD og TDC er blandt vinderne.

ADVOKATWAT­CH

Ny minister i samråd Justitsmin­ister Nick Haekkerup skal på et samråd i Folketinge­t gøre rede for en raekke problemer med det private tolkefirma Easytransl­ate.

ENERGIWATC­H

Ny direktør til AET Aalborg Energie Technik, der leverer biomassefy­rede kedelanlae­g, har hentet den nu tidligere Bladt-direktør Lars Kristensen ind som ny adm. direktør.

FØDEVAREWA­TCH

Naturli i børsdrømme Randers-virksomhed­en Naturli Foods har ambitioner om at skabe et verdensoms­paendende brand og drømmer om at blive børsnotere­t.

POLICYWATC­H

Eks-pressechef på tv

Den seneste pressechef i Liberal Alliance, Line Ernlund, har fået nyt job på Go' Aften Danmark for Nordisk Film TV.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark