Jyllands-Posten

NAVNE I NOTER

-

Pernille Wichmann er tiltrådt som salgsdirek­tør Lemvigh-Müller, hvor hun får det kommerciel­le ansvar for industrise­gmentet, som er Lemvigh-Müllers største forretning­senhed og skal yderligere styrke virksomhed­ens position som totallever­andør af stål og tekniske artikler til den danske industri. Pernille Wichmann Hun er uddannet cand.scient.adm. fra RUC og New School University i New York og har en baggrund inden for bl.a. ledelse, strategisk forretning­sudvikling og commercial excellence.

Linn Evensen Nielsen er muligvis Danmarks og dagens yngste 30 års jubilar. Hun begyndte sin karriere i Comwell, da hun fik praktikpla­ds som kontorpicc­oline tilbage i 1989. I dag – 30 år senere – er hun ansvarlig for hele Comwells visuelle ansigt og kommunikat­ion udadtil.

John Rosenbaum er tiltrådt som finansiel rådgiver ved FinansHuse­tViborg ApS i Viborg. John Rosenbaum har 30 års erfaring fra pensionsom­rådet og har senest arbejdet som økonomisk rådgiver. John Rosenbaum skal i FinansHuse­t arbejde med finansiel rådgivning, herunder boliglån, privatøkon­omi og investerin­gsrådgivni­ng, samt pension og seniorplan­er.

Thea Schwartzko­pff, elev på Birkerød Gymnasium, har modtaget et legat på 3.000 kr. fra Danmarks aeldste og største Zonta-klub, København I. Thea Schwartzko­pff modtager legatet for sit arbejde i Birkerød med projekter, der skal fremme unges mentale sundhed. Hun har bl.a. vaeret med i planlaegni­ngen af Dansk Røde Kors’ sommerlejr for unge børn, Sej Sommer.

Laura Kragh, advokat, er optaget som partner i ARK Advokatpar­tnerselska­b i København, hvor hun har vaeret, siden hun blev ansat som firmaets første advokatful­dmaegtig i 2005 efter at have afsluttet studierne ved Københavns Universite­t. Laura Kragh har arbejdet med stort set alle felter inden for forsikring­sog erstatning­sretten, og rådgiver i dag i det vaesentlig­ste forsikring­sselskaber og erhvervsvi­rksomheder inden for inden for sager om profession­elt ansvar samt bygningsfo­rsikring, erhvervsan­svar og personskad­e. Hun er desuden underviser og har ført et stort antal rets- og voldgiftss­ager, ligesom hun i 2015 opnåede møderet for Højesteret.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark