Jyllands-Posten

Gik chefen for Tinder for langt?

Tinders tidligere chef beskyldes for at have forgrebet sig mod den davaerende marketingl­eder til en firmafest i 2016. Samtidig er han omdrejning­spunktet i en sag om finansiel manipulati­on.

- RENE DEICHGRAEB­ER rene.deichgraeb­er@finans.dk

I denne uge indgav datingsite­t Tinders tidligere marketingl­eder Rosette Pambakian et søgsmål mod såvel tjenestens forhenvaer­ende chef Gregory Blatt som mod tjenestens ejerselska­b for henholdsvi­s at have forgrebet sig seksuelt mod hende og for at have fyret hende på baggrund af den tvist.

Rosette Pambakian beskylder Gregory Blatt for at vaere gået alt for langt til en firmafest i december 2016, da han angiveligt først opsøgte hende med kommentare­r af seksuel karakter og sidenhen trak hende baglaens ned på en seng for så at befamle hendes bryster og kysse hendes skuldre og nakke.

Episoden fik marketingl­ederen til at rejse en intern sag, som ifølge søgsmålet både førte til en afpresning og en fyring af hende. Det afviser Tinders ejerselska­b, Match, dog. Tvaertimod blev der foretaget flere interview og en undersøgel­se, der imidlertid ikke afstedkom nogen beviser, lyder det fra Match i et sagsbilag.

Det er ikke første gang, at Tinders foresatte beskyldes for seksuelle kraenkelse­r, ligesom Rosette Pambakian i øvrigt også optraeder i et andet søgsmål. Her beskyldes Match af 10 nuvaerende og tidligere medarbejde­re, inklusive stifteren Sean Rad, for at have manipulere­t med Tinders tal og skjult informatio­ner for på den måde at snyde medarbejde­rne for bonusser.

Ifølge søgsmålet var det Gregory Blatt, der manipulere­de med tallene på vegne af Match.

 ??  ?? Tinders tidligere chef Gregory Blatt anklages i et søgsmål ved retten i Los Angeles for at have befamlet en kvindelig leder under en firmafest i december 2016. Arkivfoto: Thierry Bordas/ AP
Tinders tidligere chef Gregory Blatt anklages i et søgsmål ved retten i Los Angeles for at have befamlet en kvindelig leder under en firmafest i december 2016. Arkivfoto: Thierry Bordas/ AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark