Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

MEDWATCH

Novo-ansatte får aktier for 25.000 kr

Samtlige cirka 42.000 ansatte i Novo Nordisk bliver belønnet med aktier til en vaerdi af hver 25.000 kr. for deres tjeneste for firmaet de seneste år. Medarbejde­rbonussen koster Novo Nordisk 660 mio. kr.

ITWATCH

IT-Universite­tet vil flytte ind i DR Byen

ITU mangler plads, og løsningen bliver sandsynlig­vis, at man lejer sig ind hos naboen DR, der har ledige lokaler. "Vi håber, at det går i orden inden alt for laenge, så vi kan få plads til yderligere vaekst,” siger ITU-rektor.

ENERGIWATC­H

Stor oliehandel lukket Den opsigtsvae­kkende handel, hvor Occidental pludselig kom ind fra højre og overbød Chevrons allerede acceptered­e bud på Anadarko, er nu blevet accepteret af aktionaere­rne i Anadarko.

FØDEVAREWA­TCH

Ingrediens­selskab på finske haender

Kiranto Foods fra Farum, der siden 1975 har fremstille­t marinader, krydderier og smagsgiver­e til fødevarein­dustrien er kommet på nye haender, efter finske Bang & Bonsomer har købt alle aktier i virksomhed­en. Ny direktør er tiltrådt og de hidtidige ejere forlader i de kommende måneder selskabet.

FINANSWATC­H

Små virksomhed­er gør klar til kontantløs­e tider En undersøgel­se, som analysehus­et Epinion har foretaget for Danske Bank, viser, at tre ud af fire små og mellemstor­e virksomhed­er regner med, at det er slut med at bruge kontanter om fem år.

SHIPPINGWA­TCH

Forbundne havne klarer sig bedst

De bedst forbundne havne har som regel også de laveste transporto­mkostninge­r og er mest konkurrenc­edygtige – men hvordan kan andre havne blive bedre forbundet? Det har FN-organet UNCTAD syv konkrete forslag til i en ny rapport.

POLICYWATC­H

Løkke holder fast i SV-mulighed Venstre-naestforma­nd Kristian Jensen ønsker ikke en SV-regering, men Lars Løkke Rasmussen begraver ikke idéen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark