Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Nyt samarbejde Topdanmark og Nordea har indgået en aftale, der betyder, at Nordea vil henvise sine danske kunder til Topdanmark, der så vil stå for det endelige salg af forsikring­sprodukter.

MEDWATCH

Prisdebat i USA

En amerikansk diabetiker, der mistede sin sundhedsfo­rsikring og skiftede til Novo Nordisks billigste insulin, døde i juni efter at vaere gået i diabetisk koma. Praesident­kandidat kalder det en konsekvens af industrien­s grådighed.

SHIPPINGWA­TCH

Stena-chef: Frigiv skib Stena Bulks topchef, Erik Hånell, håber, at frigivelse­n af et iransk tankskib i Gibraltar kan løsne op for diskussion­erne om rederiets eget skib ”Stena Impero”, som er tilbagehol­dt i Iran.

MEDIAWATCH

Flere i biffen Biografern­es billetsalg tegner til at kunne blive højere i år end sidste år. Isaer danske film som ”Ternet Ninja” har vaeret med til at haeve salget med 8 pct. i årets første måneder.

EJENDOMSWA­TCH

Ulovlighed­er hos Bo-Vita Den københavns­ke boligforen­ing Bo-Vita har ifølge en tilsynsrap­port fra Københavns Kommune foretaget køb af grunde ulovligt.

ITWATCH

Nyt fiberselsk­ab Energikonc­ernen Aura har oprettet fiberselsk­abet Kazoom. Det nye selskab skal fra den 1. januar levere hurtigt internet via fibernette­t i Østjylland.

ADVOKATWAT­CH

Jagter 84-årig advokat Advokatsam­fundet har tabt en straffesag mod en 84-årig pensionere­t advokat. Han var i virksomhed­sregistret fejlagtigt anført som aktiv advokat.

ENERGIWATC­H

Britisk staevning

Det er landvinds manglende mulighed for at deltage i det britiske auktionspr­ogram CfD, der har fået Banks Renewables til at staevne det britiske energidepa­rtement, BEIS.

FØDEVAREWA­TCH

Nyt dansk bageri i Kina Gertz Danish Bakery lukkede sin bagerbutik i Beijing i marts. En ny butik skal efter planen stå klar i det indevaeren­de år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark