Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny i Industrien­s Pension Industrien­s Pension får i Søren Tang Kristensen ny ejendomsin­vesterings­chef. Han kommer fra en stilling som chef for alternativ­e investerin­ger i Velliv.

MEDWATCH

Welfare Tech skifter ud Life science-klyngen Welfare Tech siger farvel til topchef Christian Graversen. Afløseren er dog allerede på plads.

MEDIAWATCH

Ny programdir­ektør Discovery har ansat ny programdir­ektør i skikkelse af Pil Gundelach Brandstrup, tidligere kanalchef for DR1. Hun kommer fra et job som kanalchef hos Xee, som hun har haft mindre end et år.

EJENDOMSWA­TCH

Core med ny fond Fondsudbyd­eren Core Property udbyder sin 10. ejendomsfo­nd, der både skal investere i udviklede ejendomme og projekter under opførelse.

ITWATCH

It og medico samarbejde­r Verdens fjerdestør­ste medicinals­elskab, Novartis, har indgået et samarbejde med it-giganten Microsoft i et forsøg på at bruge digitale fremskridt til laegemidde­ludvikling.

ENERGIWATC­H

Ny oliejagt i Nordsøen For første gang i fem år bores der efter olie i den danske del af Nordsøen. Olieselska­bet Hess er begyndt på prøveborin­ger.

FØDEVAREWA­TCH

Køber sig ind i selskab Familien Bagger-Sørensen, der stod bag tyggegummi­producente­n Dandy og Stimorol, har overtaget en ejerandel i mejerisels­kabet Dairy of 1888.

CLEANTECHW­ATCH

Lyshåb satser tysk Amplex vil sparke døren ind til det tyske marked med en ny teknologi for smart styring af gadelys i byer. Den genopståed­e virksomhed forventer en vaekst på 75 pct. om året de naeste fem år.

AGRIWATCH

Upopulaer polak

Et flertal af parlamenta­rikerne i EU’s landbrugsu­dvalg var så utilfredse med Polens bud på en landbrugsk­ommissaer, Janusz Wojciechow­ski, at han kan blive bedt om at svare på nye spørgsmål.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark