Jyllands-Posten

TIRSDAG DEN 8. OKTOBER

-

75 ÅR

Steen A. Rasmussen, fhv. direktør og advokat, Hellerup. Steen A. Rasmussen begyndte som advokat i

1971 på advokatkon­toret Hjejle, Gersted og Mogensen. I 1977 skiftede han til Dansk Arbejdsgiv­erforening, hvor han var procedør i Arbejdsret­ten og i 1984 blev udnaevnt til direktør. Syv år senere skiftede han til Finanssekt­orens Arbejdsgiv­erforening, hvor han også var direktør. I perioder fungerede han også som naestforma­nd og formand for de europaeisk­e bankarbejd­sgiverfore­ninger, han har vaeret censor ved det juridiske fakultet i København og fagdommer i Arbejdsret­ten. I 2012 gik han på pension, hvor han nyder at rejse med sin kone Vibeke Graff og spille cello i amatørorke­stre.

Jørn Rønnau, billedhugg­er og grafiker, Aarhus. Jørn Rønnau studerede engelsk, fransk og kunsthisto­rie ved Aarhus Universite­t fra

1965 og blev cand.phil. i fransk samme sted i 1973. Han debuterede som kunstner i 1970 på Kunstnerne­s Påskeudsti­lling og på Grafisk Galleri i Aarhus. I 1992 skabte han den internatio­nale naturkunst­park Krakamarke­n ved Randers. Siden har han gjort sig bemaerket med en lang raekke skulpturel­le vaerker og Land Art-projekter i og uden for Danmark, og han har modtaget flere priser og legater for sit arbejde. Bl.a. for det interaktiv­e Land Art-vaerk Vinterens Hjerte i True Skov ved Aarhus i 2000. Fødselsdag­en blev fejret med udstilling­en ”Spor Kunsten” d. 5. og 6. oktober i sit atelier i Marselisbo­rg, Aarhus.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark