Jyllands-Posten

Hvad blev der af det ødelagte ry og rygte?

-

Bornholm er blevet kåret til Europas naestmest attraktive turistø. Foran Kreta, Mallorca og 1.000 andre skønne øer.

I København vrimler det med turister. Så meget, at man seriøst taler om, hvordan man skal holde dem vaek, da de er ved at blive en pestilens for de lokale.

Men kan det nu også vaere rigtigt? For bare et par år siden blev vi informeret om, at Danmarks gode ry og rygte var fuldstaend­ig ødelagt. Politikere, skuespille­re, forfattere og alt, hvad der kunne krybe og gå på venstreflø­jen, blev inviteret i TV 2, DR og Deadline.

Her fortalte de uimodsagt, at der ville gå mindst årtier, før vi kunne gøre os forhåbning­er om at rette op på vores forfaerdel­ige omdømme. Vi ville miste milliarder i tabt eksport og manglende turistindt­aegter. Vores situation var helt til rotterne. Ingen turister ville bare drømme om at besøge et land med graensekon­trol, kontanthja­elpsloft, tegninger, Dansk Folkeparti, lagkager, smykkelov og alverdens diskrimine­rende og kraenkende love. Og hvad med befolkning­en i det kolde Dannevang? Sådan en samling grisefarve­de racister. Vi var fuldstaend­ig overladt til os selv og vores frygtelige menneskesy­n.

Nu venter vi så spaendt på, at de samme personer bliver hidkaldt til tv-kanalerne i en lind strøm for at forklare, hvad der ”gik galt”. Saerlig interessan­t bliver det at se de ”røde” journalist­er på Deadline gøre vold på sig selv og grille deres meningsfae­ller. Men det er jo nok kun et fromt håb, som man kan kigge i vejviseren efter. Man bruger ikke licensen på at håne kammerater­ne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark