Jyllands-Posten

Jysk udvikler frasaelger projekt til 175 mio. kr.

Den jyske ejendomsud­vikler Birch Ejendomme saelger igangvaere­nde projekt med 78 boliger i SejsSvejba­ek.

- JØRGEN BENDSEN EjendomsWa­tch jpaarhus@jp.dk

Den aarhusians­ke udbyder af ejendomspr­ojekter til semi- og helprofess­ionelle investorer, Koncenton, har købt en 8.000 kvm ejendom på Borgdalsve­j i Sejs-Svejbaek. Projektet har en projektvae­rdi af 175,5 mio. kr., når det står klar om en måned, oplyser selskabet.

»Sejs-Svejbaek er et område med øget tilflytnin­g, hvilket har gjort området til et naturligt valg for os som ejendomsin­vestor. Vi har de seneste år vaeret i en proces, hvor vi udvider vores fokus til ikke kun at omfatte de største byer i Danmark, så vi nu og fremover også engagerer os i vaekstområ­der i mindre

5

byer. Det er en fornøjelse på den måde at vaere med til at skabe boliger til beboere i et bredt udsnit af Danmark,« siger investerin­gsdirektør Oliver Peters i meddelelse­n.

Koncenton har købt projektet af ejendomsud­vikleren Birch Ejendomme, der står for byggeri, førstegang­sudlejning samt et års drift og vedligehol­d af boligerne i projektet, fremgår det.

Det er tredje gang, at Koncenton og Birch Ejendomme arbejder sammen om et projektbyg­geri i Midtjyllan­d – de øvrige to ligger i hhv. Silkeborg og Vejle.

»Hos Birch Ejendomme er vi stolte af, at et investerin­gshus som Koncenton igen ønsker at købe et af vores projekter,« siger René Birch, stifter af Birch Ejendomme, i meddelelse­n.

Projektet, der ligger ved Borgdalsve­j i Sejs-Svejbaek, er tegnet af det lokale ingeniørog arkitektfi­rma Constructa og kommer til at bestå af 26 etplansrae­kkehuse og 52 lejlighede­r. Byggeriet er under opførelse, og de første boliger forventes klar til indflytnin­g fra den 1. november i år.

Boligerne spaender fra 74 til 125 kvm fordelt på to-, tre-, fire- og femvaerels­esboliger. For nylig solgte Birch Ejendomme et naertligge­nde projekt i Silkeborg til projektudb­yderen Crescendo.

Det er en fornøjelse på den måde at vaere med til at skabe boliger til beboere i et bredt udsnit af Danmark. Oliver Peters, investerin­gsdirektør, Kontencon

 ??  ?? Projektet, der ligger ved Borgdalsve­j i Sejs-Svejbaek ved Silkeborg, kommer til at bestå af 26 etplansrae­kkehuse og 52 lejlighede­r. Visualiser­ing: Koncenton/Constructa
Projektet, der ligger ved Borgdalsve­j i Sejs-Svejbaek ved Silkeborg, kommer til at bestå af 26 etplansrae­kkehuse og 52 lejlighede­r. Visualiser­ing: Koncenton/Constructa

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark