Jyllands-Posten

Sportsdire­ktør: »Jeg stopper for OB’s skyld«

Jesper Hansen har valgt at stoppe i OB, når det naeste transfervi­ndue er overstået.

- KRISTIAN KOROTAYEV kristian.korotayev@jp.dk

Torsdag meddelte Jesper Hansen, at han fratraeder sin stilling som sportsdire­ktør i den fynske superligak­lub OB. Han stopper, når vinterens transfervi­ndue lukker, når januar bliver til februar.

»Mellem Jakob Michelsen (OB-traener, red.) og jeg er der ikke aendret noget som helst i forhold til, hvem der har det bestemmend­e ord vedrørende spillerhan­dler. Det kommer til at fungere, som det altid har gjort,« siger Jesper Hansen.

Han frygter ikke, at udtalelsen gør ham arbejdsløs lige med det samme.

»Hvis den rigtige står herude i morgen, har jeg det helt fint med det. Det handler om at gøre det bedst mulige for OB,« siger Jesper Hansen.

»For et stykke tid siden meddelte jeg Niels Thorborg (bestyrelse­sformand i OB, red.) min beslutning. Nu har vi meldt det ud for at starte processen med at finde en ny sportsdire­ktør,« siger Jesper Hansen.

Opgaverne er klaret

Han forklarer, at hans og OB’s veje skilles, fordi han sammen med klubben har nået de fleste opgaver, der blev sat i søen ved hans ansaettels­e.

»Jeg stopper egentlig for OB’s skyld. Det er en god idé, at der kommer nye kraefter og ny energi ind i tingene. Der skal komme en, som er klar til at tage de naeste kampe,« siger han og uddyber sine egne kampe, der taeller aendringer i klubkultur, baneforhol­d og i den gamle amatørbest­yrelse.

Udover stillingen i OB har Jesper Hansen haft jobbet som sportsdire­ktør i AC Horsens. En stilling, han fik i 1999.

»Jeg er nok den, som har siddet laengst som sportsdire­ktør i Danmark. Det er jo en livsstil. Man hører ofte, at fodboldtra­enere har brug for en pause en gang imellem for at lade batteriern­e op og få ilt til hjernen. Det vil jeg også prøve nu,« slutter Jesper Hansen.

Løfterf til familien

Han har lovet sin kone, at han efter sin fratraeden vil holde en lang ferie. Derefter vil han se på, hvilke muligheder han har, og hvad han vil i gang med.

Jyllands-Posten har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra OB-traener Jakob Michelsen.

Fra OB lyder det, at kun Jesper Hansen udtaler sig i den konkrete sag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark