Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Jutlander Bank fyrer

Ni medarbejde­re har mistet jobbet i Jutlander Bank, efter at man har valgt at lukke for kassen i en lang raekke filialer. Torsdag opjusterer banken sine forventnin­ger til indtjening­en.

MEDWATCH

Novo går ind i genterapi Novo Nordisk gør med et nyt samarbejde med amerikansk­e Bluebird Bio sin entré på området for genterapi.

MEDIAWATCH

Skifter til Egmont

Jesper Jürgensen, der i 2018 kom til Danske Medier som publicisti­sk chef, bliver den 1. november presse- og public affairs-rådgiver hos Egmont. Det oplyser hans kommende arbejdsgiv­er i en pressemedd­elelse.

EJENDOMSWA­TCH

Ny Bonava-direktør Boligudvik­leren Bonava har udnaevnt Kristina Olsen til chef for den danske og norske forretning og desuden medlem af koncernled­elsen i det børsnotere­de, svenske moderselsk­ab.

ITWATCH

På vej med nyt it-system Moderniser­ingsstyrel­sen vil sende et nyt it-system i udbud ved årsskiftet.

Det skal fungere som et faelles system for statens mere end 400 forskellig­e tilskudspu­ljer. I dag drives og administre­res de af 39 statslige myndighede­r.

ADVOKATWAT­CH

Oprustning fortsaette­r Hjulmandka­ptain er ikke faerdig med at ruste op i Aarhus, selv om virksomhed­en naesten har fordoblet antallet af advokater på Aarhus-kontoret i dette efterår. Opkøb er en mulighed, siger managing partner til AdvokatWat­ch.

ENERGIWATC­H

Nyt job til Senvion-chef Vingeprodu­centen TPI Composites henter Senvions amerikansk­e landechef, Lance Marram, der også har erfaring fra såvel Vestas og Gamesa. Hos TPI får han titel af senior vice president for global service.

AGRIWATCH

Vaekst i plantevaer­n Plantebesk­yttelse er en stor vaekstmoto­r for ingrediens­virksomhed­en Chr. Hansen, der arbejder på at få tilladelse­r i hus til det nordamerik­anske marked. Virksomhed­en forventer tocifrede vaekstrate­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark