Jyllands-Posten

20-årig røvet på vej hjem fra byen

-

En 20-årig mand var natten til torsdag kl. 01.22 på vej hjem fra byen i Aarhus, da han ved Viborgvej i Hasle blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm. Vedkommend­e havde en haettetrøj­e trukket op over hovedet, var maskeret for underansig­tet og stod ifølge den 20-årige med en stor slagterkni­v i sin højre hånd. Personen pressede kniven ind i siden på ham og ville have mandens dankort. Det fremgår af døgnrappor­ten fra Østjylland­s Politi.

Da den 20-åriges dankort var spaerret, kraevede gerningsma­nden ifølge anmeldelse­n, at den 20-årige i stedet gav ham oralsex, hvorefter gerningsma­nden aendrede adfaerd, lagde kniven fra sig, satte sig ned og talte mere roligt. Da den 20-årige ikke ville udøve oralsex på ham, blev gerningsma­nden igen opfarende og råbte, at han

2

ville stikke ham med kniven, oplyser politiet.

Den 20-årige så sit snit til at få skubbet hårdt til gerningsma­nden, så han mistede balancen, hvilket gav den 20-årige mulighed for at løbe fra stedet. På vej derfra forsøgte den 20-årige at stoppe flere biler – uden held – ligesom han ringede på samtlige dørtelefon­er i en opgang, hvorefter han fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind. Den 20-årige var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilken vej han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de personer, der kørte bilerne, der blev forsøgt standset. Gerningsma­nden beskrives som: en mand med østafrikan­sk/somalisk udseende, 20-22 år gammel, 175-180 cm høj og almindelig af kropsbygni­ng. Oplysninge­r i sagen kan gives til Østjylland­s Politi på telefon 114.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark