Jyllands-Posten

IMD UDKLAEKKER TOPLEDERE

-

forurening af byerne, naturkatas­trofer, plastic i verdenshav­ene og meget andet.

»Min opfattelse er, at vi lige nu har en meget vigtig periode i erhvervsli­vets historie. Vi er kommet til et punkt, hvor topledere har indset, at der ikke er nogen plan B. Eller rettere: Der er ikke en planet B. Derfor lyder det nu fra flere og flere, at vi må gøre noget. Vi må løse problemet,« siger Jean-François Manzoni.

Det er på tide, understreg­er han, for samfundet vil ikke laengere acceptere, hvis virksomhed­erne ikke rydder op efter sig eller påvirker klimaet negativt.

»Klima og baeredygti­ghed er rykket ind på chefgangen, og toplederne skal omstille sig hurtigt til nye krav fra samfundet, medarbejde­re og kunder. Det er et nyt element, som der skal tages hensyn til og indarbejde­s i strategien. Opgaven er at skabe en god forretning og samtidig gøre noget godt for omverdenen,« siger Jean-François Manzoni. IMD står for The Internatio­nal Institute for Management Developmen­t.

Skolen ligger i Lausanne, Schweiz.

Er i flere år udnaevnt til den bedste ledelsessk­ole af blandt andre Financial Times.

Flere store danske virksomhed­er bruger IMD til videreudda­nnelse af deres ledere.

Uddannelse­rne er ikke billige. En MBA kan koste op mod en halv mio. kr.

IMD er en af de mest populaere ledelsessk­oler i verden. 110.000 ledere har vaeret på skolebaenk­en hos IMD. 3.800 danskere har studeret hos IMD.

Tidligere danske elever taeller blandt andre Jesper Berg, direktør i Finanstils­ynet, Mads KannRasmus­sen, adm. direktør i VKR Holding, og flere medlemmer af ledelsen i Maersk, herunder Søren Skou, adm. direktør i A.P. MøllerMaer­sk og Robert Uggla, adm. direktør i A. P. Møller Holding.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark