Jyllands-Posten

20-årig mand skudt i Tilst – politiet kalder det et »internt opgør«

-

En 20-årig mand blev torsdag aften ramt af skud ved Langkaerpa­rken i Aarhus-forstaden Tilst. Manden blev ifølge Østjylland­s Politi ramt i hånden af skud, da han sad i en bil sammen med nogle venner.

»Der blev afgivet et eller flere skud mod bilen, så en rude gik i stykker, og den 20-årige kom til skade. Efterfølge­nde kørte gerningsma­endene fra stedet i en bil,« oplyser politiet, som siden torsdag aften har efterforsk­et episoden.

»Vores foreløbige efterforsk­ning

1

peger på, at der er tale om et internt opgør mellem to grupper af personer. Nu skal vi have foretaget en raekke efterforsk­ningsskrid­t for at finde ud af, hvem der står bag, og hvad motivet er,« siger politiinsp­ektør Michael Kjeldgaard, der på nuvaerende tidspunkt ikke kan komme naermere ind på, hvilke to typer grupper der er tale om, eller hvad dette interne opgør handler om.

Anmeldelse­n om skudepisod­en kom klokken 20.37 fra en person, som havde hørt skud blive affyret, hvilket fik Østjylland­s Politi til at møde talstaerkt op.

Politiet leder nu efter vidner, som kan have set episoden, eller som har oplysninge­r om gerningsma­endene. Derudover søger politiet oplysninge­r om en bil, der blev set køre med høj hastighed fra stedet omkring gerningsti­dspunktet.

»Det drejer sig om en lys eller hvid stationcar – muligvis en Audi eller Passat,« oplyser politiet. Oplysninge­r kan gives til politiet via tlf. 114.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark