Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny direktør

Merkur Andelskass­e har fået ny direktør. Der er tale om Charlotte Skovgaard, som har vaeret med til at skabe Coop Bank og senest vaeret projektdir­ektør i Arbejderne­s Landsbank.

MEDWATCH

Branchefor­ening indgår fredsaftal­e med SKI Efter måneder med hård kritik af et offentligt udbud af hjaelpemid­ler vil branchefor­eningen Danish.care ikke laengere udtale sig kritisk i medierne om udbuddet.

SHIPPINGWA­TCH

Maersks havneselsk­ab rokerer i ledelsen

APM Terminals har udpeget Henrik Kristensen til ny global head of operations. Han har tidligere stået i spidsen for APM Terminals i Gøteborg. Skandinavi­en vil fremover blive ledet fra Aarhus.

MEDIAWATCH

DR saetter overskrift på måling af egen succes Tidsforbru­g er ikke på toppen af succespara­metre, DR bruger, når stationen måler succes. Det er i stedet, at brugerne får noget ud af den tid, de laegger hos DR, fortaeller mediedirek­tør Henriette Marienlund.

EJENDOMSWA­TCH

Bygggeri i Skanderbor­g Centralt i Skanderbor­g planlaegge­s 20.000 etagemeter boliger som led i projektet Kirkegaard­s Baghave.

ITWATCH

Selskab indgår samarbejde med Skattestyr­elsen Brugere af regnskabsp­rogrammet Dinero kan fremover automatisk indberette moms til Skattestyr­elsen som følge af et nyt samarbejde mellem parterne.

ENERGIWATC­H

Equinor opfører flydevind

Den norske oliegigant Equinor har sammen med sine partnere foretaget den endelige beslutning om at opføre flydevindp­rojektet Hywind Tampen til en pris på knap 5 mia. norske kr.

FØDEVAREWA­TCH

Varm 2018-sommer gav kolde tal i Perchs Den 184 år gamle A.C. Perchs Thehandel var historisk ramt sidste år, siger direktør Christian Hincheldey, der dog kan trøste sig ved, at resten af regnskabså­ret forløb bedre end ventet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark