Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Kunstig intelligen­s

En løsning udviklet i samarbejde med KMPG kan ifølge Nets nedbringe svindel med kort med 40 pct. over tid. I et pilotproje­kt blev svindeltra­nsaktioner reduceret med 25 pct.

MEDWATCH

Novo udvikler ny pille Novo Nordisk har udviklet endnu en pilletekno­logi, som i fremtiden skal danne grundlag for en insulinpil­le, i samarbejde med stjernefor­skeren Robert Langer og hans hold på MIT.

MEDIAWATCH

Ny forlaegger hos People’s Press

Jakob Malling Lambert, der indtil september var adm. direktør for Rosinante & Co, bliver fra den 1. april 2020 forlaegger hos People’s Press.

EJENDOMSWA­TCH

Ejendomsfa­milie lander nyt rekordresu­ltat

Det aalborgens­iske ejendomsog udviklings­selskab Søren Enggaard lander et overskud på 122 mio. kr. Året før lød det på 115 mio. kr.

ITWATCH

Nyt partnerska­b

400 Atea-ansatte skal traenes i teknologi fra den amerikansk­e gigant Amazon Web Services.

ADVOKATWAT­CH

Rederier får ny advokat Efter seks år i Dansk Industri har advokat Sofie Bille-Steenberg skiftet til Danske Rederier, hvor der er større mulighed for at vaere generalist.

ENERGIWATC­H

Tysk solrekord

EnBW investerer i en stor støttefri solpark i kommerciel skala; WeesowWill­mersdorf på 180 MW. Solcellepa­rken skal stå klar mod slutningen af 2020.

FØDEVAREWA­TCH

Nej til Kina-eksport Mejerivirk­somheden Mille Food fra Hundested må ikke eksportere til Kina, før virksomhed­en har rettet op på de fejl, som indtil videre har ført til beslaglaeg­gelse af 400 paller med modermaelk­serstatnin­g.

AGRIWATCH

Direktør forlader gods Overgaard Gods, der er en af landets største landbrugsb­edrifter, skal have ny direktør. Den nu forhenvaer­ende chef, Claus Berggren, nåede ni år på posten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark