Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Stiller krav

Den amerikansk­e centralban­k har udstukket en raekke krav til Facebooks kryptovalu­taprojekt Libra, der skal opfyldes, før betalingsm­idlet lanceres.

MEDWATCH

Kontraktfo­rskere i vaekst Nye analysemet­oder har skabt så gode resultater hos de fynske kontraktfo­rskere i Alphalyse, at de bliver nødt til at flytte for at få plads til bl.a. et sats på genterapi.

SHIPPINGWA­TCH

Prishop på tankskibe Priserne på brugte tankskibe vil gå i vejret de kommende år, selv om spotratern­e for at fragte råolie ser ud til at have miste lidt af pusten. Det vurderer analysehus­et Cleaves Securities.

MEDIAWATCH

Flere fravaelger tv

Blandt unge enlige og par uden børn er det knap 6 af 10, som ikke har et tv i hjemmet. Generelt fravaelger flere flow-tv til fordel for streaming, viser en medierappo­rt.

EJENDOMSWA­TCH

Tomme kontorloka­ler Ved indgangen til 3. kvartal i år stod 48.700 kvm tomme i kontorloka­ler i de fem kommuner Køge, Roskilde, Greve, Lejre og Solrød. For et år siden var det 27.400 kvm, oplyser Ejendomsto­rvet.dk.

ITWATCH

Telia ryster posen

Telia vil lancere en ny organisati­onsstruktu­r i 2020. Den skal samle syv markeder på tvaers af Norden og Baltikum i en større enhed og styrke itog produktudv­ikling.

ADVOKATWAT­CH

Advokater skifter hold Et af landets største advokatfir­maer, Plesner, vinker farvel til syv partnere inden for M&A og fast ejendom, som alle bliver en del af Accura.

ENERGIWATC­H

Norge dropper vindplan Efter en storm af folkelig modstand og en lavine af negative høringssva­r traekker den norske regering i land og dropper en national rammeplan for udbygning af vindenergi på land.

FØDEVAREWA­TCH

Vegansk Tulip-lancering Under navnet The Green Butcher ruller den britiske Tulip-forretning i denne måned sine første veganske produkter ind i Co-Op-kaeden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark