Jyllands-Posten

AGF’s driftsafta­le for Ceres Park & Arena forlaenges i to år

Usikkerhed om stadionpro­jektets fremtid betyder, at kommunen forlaenger AGF’s aftale om drift af anlaegget. En indstillin­g er på vej om stadionpro­jektet, og medarbejde­re er ved at blive organisere­t til projektet.

- JØRGEN RYE jorgen.rye@jp.dk

Fremtiden for hele Ceres Park & Arena og de øvrige facilitete­r i området er som bekendt til debat og foreløbig helt uden en afklaring.

Af samme grund laegger Aarhus Kommune op til at forlaenge AGF’s nuvaerende driftsafta­le med to år i stedet for at sende den i et nyt udbud. Det fremgår af en indstillin­g, som behandles i Magistrate­n mandag.

»Vi har haft en overvejels­e om at lave et nyt udbud af driftsafta­len, men det giver ingen mening, så laenge vi har et uafklaret projekt om et nyt stadion i luften. Det vil vaere en håbløs opgave at få nogen til at byde på sådan et udbud, for de vil ikke vide, hvad de går ind til,« siger Steen Bording Andersen (S) formand for kulturudva­lget.

I stedet laegger indstillin­gen op til at forlaenge AGF’s nuvaerende driftsafta­le med to år, og deri skal der fokus på to ting, som har vaeret naevnt i evaluering­erne af den nuvaerende aftale – bedre dialog med brugerne og øgede krav til vedligehol­d og renovering af bygningern­e.

»Vi har haft en dialog med brugerne og AGF, og det afspejler sig i de justeringe­r, der skal ligge i den kommende aftale med et øget fokus på dialog med brugerne, og en taet dialog med kommunen om, hvilke genopretni­ngsopgaver, der skal løses,« siger Steen Bording Andersen.

Også hos Venstres politiske

Vi går ind i en intensiv borgerindd­ragelse, hvor vi får regnet på alle modeller og forslag. Steen Bording Andersen (S), formand for kulturudva­lget

ordfører, Hans Skou, er der opbakning til at forlaenge den nuvaerende aftale.

»Det giver rigtig god mening at forlaenge aftalen, så man får lidt ro på i forhold til hele debatten om stadionomr­ådet, og det giver mulighed

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark