Jyllands-Posten

Varebil stjålet på Djursland – blev genkendt i Aarhus af tidligere medarbejde­r

En 31-årig mand kraeves faengslet for tyveri af en varebil.

-

En 31-årig mand er blevet anholdt for at stjaele en varebil og blev tirsdag fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Aarhus.

Varebilen blev stjålet søndag omkring kl. 11.30 ved Gjerrild Kro. Ejeren blev gjort opmaerksom på tyveriet af en bekendt, der havde haft besøg af biltyven, som spurgte om vej.

På siden af varebilen står der ”Nyd den gode udsigt fra kajen – Café Kajkanten”, og den blev senere på dagen

6

set køre rundt i Aarhus af en 23-årig kvinde, der tidligere har arbejdet på Café Kajkanten og havde hørt om tyveriet.

Den tidligere medarbejde­r og hendes 25-årige kaereste cyklede after varebilen, der blev efterladt i Absalonsga­de. Herefter kontaktede de ejeren, der kontaktede politiet.

Mens de ventede på politiet, kom de to maend, der havde kørt i varebilen. Den tidligere medarbejde­rs kaereste bad dem om at aflevere nøglerne til varebilen, da det ikke var deres. Det naegtede de, men da de hørte, at både ejeren og politiet var kontaktet, kastede de bilnøglern­e hen til ham.

Kaerestepa­rret havde taget billeder og video af de to maend, og de blev hurtigt fundet af en patrulje i Jaegergård­sgade, hvor de sad på fortovet, og blev anholdt.

Den ene af maendene, en mand på 31 år, er prøveløsla­dt og har flere tidligere domme for brugstyver­i. Han blev derfor fremstille­t i grundlovsf­orhør med krav om varetaegts­faengsling.

Han er desuden sigtet for kørsel i frakendels­estiden.

Den anden mand, på 32 år, blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark