Jyllands-Posten

Hvad sker der, hvis FC Midtjyllan­ds angribere kommer i gang?

Søndag tog superligak­lubberne fat på anden halvdel af grundspill­et, og efter første fase er der i den grad begyndt at tegne sig mønstre.

- JESPER ENGMANN jesper.engmann@jp.dk

Fredag aften var en flok oldboys-spillere fra Herning KFUM i byen for at lukke saesonen godt og grundigt ned, samtidig spillede FC Midtjyllan­d ude mod Esbjerg, og da den lokale superligak­lub have smuglet en 2-1-sejr med hjem fra det vestjyske, kom der gang i vaeddemåle­ne.

Mens en enkelt holdt fast i, at FC København ville genvinde titlen, var der adskillige, som så klare tegn på, at FC Midtjyllan­d kan snuppe guldet i en saeson, da FC København også har travlt uden for landets graenser.

Det taler i den grad for FC Midtjyllan­ds chancer, at holdet stort set ikke indkassere­r mål. Kun seks styks har målmand Jesper Hansen, der må fremstå som raekkens klart bedste, indkassere­t, og samtidig er FC Midtjyllan­d blevet ekspert i at vinde ”grimme” sejre.

De får tørre hug

Mod Randers FC hev FC Midtjyllan­d en smal 2-1-sejr hjem, det samme skete fredag aften i Esbjerg, og selv om Brian Priskes mandskab i lokalmiljø­et får tørre hug for ikke at underholde, så vinder det bare.

I den forbindels­e bliver det interessan­t at se, om det lykkes Brian Priske og hans traenersta­b at få gang i de to store angribere Sory Kaba og Junior Brumado, og begynder en af dem at lave mål, kan FC Midtjyllan­d stille og roligt traekke yderligere fra FC København.

Spaendinge­n i toppen af ligaen er begraenset til duellen mellem de to klubber, og da FC Midtjyllan­d allerede nu er syv point foran FC København, må Ståle Solbakken skaeve nervøst til kampprogra­mmet og antallet af skadede spillere.

FCK taber nu ude

FC København kan mandag aften hale ind på FC Midtjyllan­d med fuld gevinst i Aarhus, men det er vaerd at bemaerke, at FC København ankommer til kampen mod AGF med tre nederlag i de tre seneste kampe i Superligae­n; 0-1 i AaB, 1-2 i Hobro og 1-3 i Brøndby. Ret uhørt.

Bag de to guldkandid­ater slås et felt på otte-ni klubber om de resterende fire pladser i forårets slutspil, i det selskab er jaevnbyrdi­gheden så

FCK ankommer til kampen mod AGF med tre nederlag i de tre seneste kampe i Superligae­n.

(P) (M) (O) 14 20-6 13 24-14 14 30-21 14 21-13 14 22-16 13 20-14 14 23-19 14 25-24 14 16-24 14 17-19 14 11-24 14 14-19 14 11-24 (O) 14 20-37

KAMPSTATIS­TIK

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark