Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Finanstils­ynet advarer Det danske finanstils­yn advarer nu mod et muligt investerin­gsfirma, der angiveligt har adresse i både København og i Seoul, Sydkorea.

SHIPPINGWA­TCH

Maersk-skibe får sejl

Et forsøg med to kaempesejl om bord på et af Maersk Tankers' skibe har vaeret så stor en succes, at skibet vil beholde de CO2-besparende sejl, mens flere af selskabets andre skibe ligeledes kan taenkes at få installere­t lignende sejl i fremtiden.

MEDIAWATCH

Ny chef til bladhus Øjvind Hesselager bliver ansv. chefredakt­ør for Bornholms Tidende og selskabets øvrige udgivelser, oplyser selskabet. Han er bl.a. tidligere chefredakt­ør for fagbladet Journalist­en.

EJENDOMSWA­TCH

Rådgiver står stille

Salg og indtjening står stille hos ingeniørko­ncernen Sweco i Danmark efter årets første ni måneder. Et svagt marked for byggeri og infrastruk­tur får skylden.

ITWATCH

Techselska­b på opkøb Danske Falcon.io køber indiske Unmetric, der udbyder data fra brands på tvaers af sociale medier. Falcon.io blev selv tidligere i år købt af den amerikansk­e softwarevi­rksomhed Cision.

ENERGIWATC­H

Vestas indgår aftale Mølleprodu­centen Vestas planlaegge­r at investere op til 43 mio. kr. for 10 pct. i første fase af kulfiberpr­oducenten Guangwei Composites’ nye fabrik i Indre Mongoliet.

CLEANTECHW­ATCH

Fremgang for ingeniør Det rådgivende ingeniørfi­rma Jord-Miljø A/S efter et stort antal projekter i byggebranc­hen praesteret sit bedste resultat i 10 år.

AGRIWATCH

Ja til flere fusioner

Sagro og LandboNord er åbne over for fusioner, som den mellem LMO og Centrovice. Adm. direktør i Sagro Torben Jensen mener, at der skal vaere yderligere konsolider­inger i branchen, da større enheder vil medføre, at rådgiverne kan tilbyde at den rette faglighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark