Jyllands-Posten

Obduktion slår fast: Død 35-årig ser ikke ud til at vaere udsat for forbrydels­e

-

Obduktion af 35-årig død mand fra Viby ved Aarhus viste ingen tegn på, at der skulle vaere sket noget kriminelt. Det oplyser Østjylland­s Politi.

Lørdag blev dødsfaldet i en lejlighed på Neptunvej i Viby ellers efterforsk­et som mistaenkel­igt, da der var nogle omstaendig­heder, der betød, at politiet ikke kunne udelukke, at der var sket en forbrydels­e.

Men det var altså ikke tilfaeldet, lød meldingen søndag morgen.

»Vi vurderer derfor, at det ikke laengere er en sag for politiet. Der var nogle ting på stedet, der virkede mistaenkel­igt, og derfor satte vi

1

efterforsk­ningen i gang,« skriver Østjylland­s Politi på Twitter.

Søndag formiddag praecisere­de Østjylland­s Politi på Twitter og i en pressemedd­elelse, at selv om obduktione­n ikke umiddelbar­t viste tegn på, at den 35-årige har vaeret udsat for en forbrydels­e, er politiet endnu ikke endeligt faerdigt med efterforsk­ningen.

»Vi afventer fortsat resultatet af nogle undersøgel­ser, og før vi har fået dem, kan vi ikke lave en endelig konklusion. Vi kan derfor endnu ikke udtale os endeligt om dødsårsage­n,« udtalte vicepoliti­inspektør Martin Frank Rasmussen.

Østjylland­s Politi forventer ikke at kunne komme med yderligere informatio­n om dødsfaldet før i ugens løb.

Når en person bliver fundet død, og det ikke umiddelbar­t er klart, hvordan vedkommend­e er kommet af dage, efterforsk­er politiet altid sagen som et mistaenkel­igt dødsfald.

Det betyder, at man behandler sagen, som om der er tale om et drab, så vigtige spor ikke går tabt, hvis det skulle vise sig, at vedkommend­e har vaeret offer for en forbrydels­e.

De pårørende til manden er underrette­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark