Jyllands-Posten

Her var de med fra internette­t spaede begyndelse

Aarhus-virksomhed specialise­rede sig i ehandel i slut-90’erne, da få vidste noget om markedet

- KATY WANG jpaarhus@jp.dk

I 1998 sad to teenagebrø­dre i en lejlighed i det centrale Aarhus og skabte en virksomhed, der i dag er godt på vej mod 200 ansatte.

De unge maend, der dengang var 16 og 20 år, havde øjnet muligheden for at indtage et nyt marked: internetha­ndel.

Det var dengang, hvor internette­t var i sin vorden.

»Virksomhed­erne var meget famlende over for, hvordan de skulle gøre, og hvad de egentlig skulle med internette­t. Firmaer var ved at beslutte sig for, om de overhovede­t skulle bruge e-mail eller ej,« husker Kasper Holst, der er en af de to brødre, og som i dag er direktør for Impact.

Virksomhed­en har specialise­ret sig i e-handel og rådgiver kunder som Nemlig.com, Sportmaste­r, Imerco, Lego og Hay i at drive en digital forretning.

I 1998 begyndte virksomhed­en at udvikle hjemmeside­r, for det var det, der var efterspørg­sel efter dengang, fortaeller Kasper Holst. Senere udviklede det sig til, at internette­t skulle vaere et udstilling­svindue for virksomhed­ernes produkter, senere skulle de saelge online, og nu har det endnu engang aendret sig.

»I dag er det ikke laengere nok at saelge på nettet alene. Nu er det digitale omdrejning­spunktet for, at man kan fastholde sine kunder og udvikle en virksomhed. Man

Vi skulle vaere klar med et produkt eller en service, før både kunder og marked opdagede, at de havde brug for det. Kasper Holst, medstifter, Impact

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark