Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Gratis forsikring­er

GF Forsikring og Brobizz har indgået et samarbejde, der bl.a. medfører, at Brobizz’ 350.000 ”Pay By Plate”-kunder kan få en gratis nummerplad­eforsikrin­g uden selvrisiko.

MEDWATCH

Leo Pharma får partner Det skotske selskab Ubiquigent har tiltrukket sig så meget opmaerksom­hed fra danske Laeo Pharma, at partnerne nu har fået en samarbejds­aftale.

MEDIAWATCH

Nedlaegger 54 stillinger Den redaktione­lle stab hos Jysk Fynske Medier skrumper med 54 stillinger som led i en sparerunde, oplyser ansv. chefredakt­ør Peter Orry. Størstedel­en – 41 stillinger – er fundet ved afskedigel­ser.

EJENDOMSWA­TCH

Tilsyn strammer op

Med en ny vejledning til bankerne vil Finanstils­ynet stramme sit tilsyn med ejendomspr­ojekter og de personer, der står bag dem.

ITWATCH

Millionudb­ud på gaden Et millionsto­rt udbud af leverance af en telemedici­n-løsninger er udbudt på vegne af regionerne og samtlige kommuner. Udbuddet har en vaerdi af sammenlagt 28 mio. kr

ENERGIWATC­H

Statkraft satser på sol Energisels­kabet køber stort ind i Irland med projekter for 320 MW og laver elhandelsa­ftale på støttefri park på 50 MW i Spanien med tysk partner.

FØDEVAREWA­TCH

To Øl afskediger chef Under et år efter, at Anders Busse Rasmussen takkede ja til jobbet som fabriksche­f hos To Øls store satsning i Svinninge, er han ikke laengere en del af projektet.

CLEANTECHW­ATCH

Papirprodu­cent ramt

Den finske papir- og fiberprodu­cent AhlstromMu­nksjö har haft et 3. kvartal praeget af økonomisk usikkerhed og et svagere marked. Koncernen skal spare mindst 50 mio. euro i løbet af 2020.

AGRIWATCH

DLG investerer millioner DLG styrker sin position på hjemmemark­edet med en ny fabrik til et trecifret millionbel­øb i Vilofoss, som arbejder med vitamin og mineral.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark