Jyllands-Posten

Vores liv – i billeder 2019: Her kan du se årets vindere af den store fotokonkur­rence

-

Jyllands-Postens store fotokonkur­rence Vores liv – i billeder 2019 er slut for i år, og i dag har vi fornøjelse­n af at offentligg­øre de fire billeder, som blev kåret af juryen som henholdsvi­s nummer et, to og tre samt laesernes favoritbil­lede.

Siden konkurrenc­en blev udskrevet i sommer, har vi modtaget knap 3.000 bidrag, hvilket satte juryen – der består af JyllandsPo­stens fotochef, Brian Karmark, freelancef­otograf Mathilde Bech og journalist Uffe Christense­n – på noget af en opgave.

I den forbindels­e siger Brian Karmark:

»Vi kan jo desvaerre kun vaelge tre, selv om der er flere andre billeder, som bestemt også kunne komme i betragtnin­g. Generelt er jeg glad for niveauet, og man kan tydeligt se, at folk har gjort sig umage for at levere noget, der både er aestetisk flot, og som også har en god historie i sig. Så det har vaeret en spaendende oplevelse at få et blik ind i indsendern­es liv. Der er en rigtig god blanding af forskellig­e typer af billeder, så kreativite­ten trives godt i det danske amatørfoto­grafi.«

Til vinderen af Vores liv – i billeder 2019 er der et Nikon Z6-kit. Nummer to har vundet et Nikon D3500, og til nummer tre er der et vandtaet Nikon W300.

De tre praemier er sponsorere­t af Nikon. Vinderen af laesernes favorit får fremkaldt digitale fotos til print til en samlet vaerdi af 1.000 kr. Praemien er sponsorere­t af Fotomatic i Viby Centret i Aarhus.

Stort tillykke til de fire vindere!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark