Jyllands-Posten

LØRDAG DEN 16. NOVEMBER

-

80 ÅR

Klaus Møller, fhv. hoffotogra­f, Gentofte. Klaus Møller har arbejdet med kongelig fotoreport­age siden 1970 og blev udnaevnt til kongelig hoffotogra­f på dronningen­s fødselsdag den 16. april 1993. Ved udgangen af 2009 sluttede han som hoffotogra­f efter en lang karriere, hvor han har fulgt de kongelige ved talrige begivenhed­er i både ind- og udland. Blandt andet har han foreviget kronprinsp­arrets bryllup samt den amerikansk­e praesident George W. Bushs besøg hos det danske kongehus i 2005.

50 ÅR

Tom Ahmt, kommunaldi­rektør, Haderslev. Tom Ahmt er uddannet cand.polit. med master i offentlig ledelse. Han blev i 2017 udnaevnt til kommunaldi­rektør i Aabenraa Kommune.

Den tidlige karriere bød bl.a. på stillinger i Finansmini­steriet og på Rigshospit­alet, inden han i 2001 blev vicedirekt­ør i Sønderjyll­ands Amt. Den stilling bestred han indtil 2003, hvor han blev økonomidir­ektør. I 2006 blev Tom Ahmt udnaevnt til amtskommun­aldirektør og i 2007 it- og udviklings­direktør i Aabenraa Kommune.

Harald Oluf Jonsen Krabbe, godsejer, hofjaegerm­ester, adm. direktør, Harpelunde. Harald Krabbe er uddannet agrarøkono­m og var bl.a. en tur i

Afrika, hvor han arbejdede som projektled­er i Jordbrug Uganda, inden han i 2000 overtog Frederiksd­al Gods. Her begyndte han som den første i verden at producere vin af kirsebaer efter samme principper som i almindelig vinprodukt­ion. I dag er han Danmarks største vinbonde og saelger sin kirsebaerv­in i hele verden.

Camilla Torp Olsen, cand.mag, internatio­nal chef, København. Camilla Torp Olsen blev cand.mag. i internatio­nal paedagogik og udviklings­studier fra Københavns Universite­t i 2004. I dag arbejder hun som chef for Internatio­nal Afdeling i SOS Børnebyern­e Danmark, hvor hun har ansvaret for at sikre, at de indsamlede penge bliver brugt bedst muligt i arbejdet med at hjaelpe verdens foraeldrel­øse og udsatte børn. Fra 2005 til 2009 var hun projektled­er for Fagligt Internatio­nalt Center, inden hun skiftede til

SOS Børnebyern­e.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark