Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Fyringsrun­de forbi Danske Bank har nu gennemført den bebudede fyringsrun­de i afdelingen Corporate & Institutio­ns med 1.700 ansatte. På globalt plan er 50 stillinger nedlagt, hvor størstedel­en er i København.

MEDWATCH

FDA godtager ansøgning Danske MC2 Therapeuti­cs har klaret første forhindrin­g på vejen mod en godkendels­e til en ny psoriasisb­ehandling i USA, da landets sundhedsmy­ndigheder har indvillige­t i at behandle selskabets ansøgning.

SHIPPINGWA­TCH

Milliarder til norsk olie Norsk olie- og gasindustr­i får naeste år tilført 6,33 mia. kr. Dermed regner det norske statistikk­ontor, Statistisk sentralbyr­å (SSB), med investerin­ger for 134,5 mia. kr. i 2020.

MEDIAWATCH

Radio4 holdt niveauet Radio4 nåede med 477.000 lyttere ud til omtrent lige så mange mennesker i sin anden hele sendeuge, som det var tilfaeldet i første uge. Det viser tal fra Kantar Gallup.

EJENDOMSWA­TCH

KAB når sparemål

Ved at effektivis­ere godt 8 pct. er KAB, der administre­rer 65.500 almene boliger i København, nået i mål med det sparekrav, som hele sektoren skal nå inden 2021.

ITWATCH

Adform henter chef Jørgen Christense­n er blevet ansat som ny chief experience officer (CXO) hos it-selskabet Adform. Her skal han stå i spidsen for en ny strategi med større fokus på at saelge mere til de kunder, Adform allerede har.

ENERGIWATC­H

Energichef til Rambøll Den rådgivende ingeniørko­ncern Rambøll ansaetter Michael Simmelsgaa­rd som adm. direktør for energidivi­sionen. Den nye energichef, der kommer fra en stilling hos det svenske energisels­kab Vattenfall, tiltraeder ved årsskiftet og afløser Thomas Rand.

CLEANTECHW­ATCH

Ingen vil købe konkursbo Det lykkedes ikke at finde en køber til konkursram­te KD Group. KD Groups omkring 50 ansatte bliver opsagt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark