Jyllands-Posten

Designhost­el åbner med madmarked

-

Fra april 2020 kan aarhusiane­rne – samt gaester fra Danmark og resten af verden – tjekke ind på Aarhus’ første designhost­el i Mølleparke­n. Navnet bliver Book1 Design Hostel med reference til bygningens oprindelig­e anvendelse som hovedbibli­otek.

Det er kaeden Brøchner Hotels, der står bag det nye hostel, og ejerne ønsker at skubbe til den gaengse opfattelse af et hostel.

»Vi vil tilbyde gaesterne og de lokale i Aarhus en gastronomi­sk oplevelse, man ikke normalt forventer af et hostel,« fortaeller direktør Martin Dyrholm, der i øvrigt

1

selv har sin oprindelse i Aarhus, i en pressemedd­elelse.

Det nye hostel får plads til 444 senge fordelt på 4-14 personers vaerelser, private dobbeltvae­relser og hostelsuit­er. Det er dog ikke kun de overnatten­de gaester, man håber at kunne lokke til Mølleparke­n. For samtidig lanceres et fødevarema­rked i samarbejde med den Aarhus-baserede fødevarevi­rksomhed MIB. Virksomhed­en står i forvejen bag madkoncept­erne i den nyindrette­de Aarhus Airport, Vaeddeløbs­banen og Ceres Park & Arena, ligesom den driver tre bagerier i byen.

Fødevarema­rkedet bliver et miks af madkoncept­er; der kommer et bageri og morgenmads­sted, en braendefyr­et grill med grillrette­r som kød, fisk og grøntsager. Smørrebrød og et såkaldt nordisk pizzakonce­pt kommer også på menuen. Det bliver muligt at indtage maden ved langborde eller tage det med sig.

»Det er første gang, at vi samler stort set alle vores koncepter under ét tag. Og jeg er sikker på, at det bliver et nyt vartegn for Aarhus,« siger Martin Ib, grundlaegg­er af MIB.

Det nye hostel får udover barer og lounges også en sauna.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark