Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny chef i Nordea

Anders Langworth bliver Nordeas nye chef for baeredygti­g finansieri­ng. Hidtil har han haft et delt ledelsesan­svar i afdelingen, som han nu skal stå i spidsen for.

MEDWATCH

Selskab satser på USA Virksomhed­en Corti har så stor succes med sine robotter til diagnostic­ering af eksempelvi­s hjertestop, at selskabet nu gør klar til at indtage USA.

EJENDOMSWA­TCH

ATP skruer op

Landets største ejendomsin­vestor, ATP Ejendomme, skal med Martin Vang Hansen som ny topchef løfte markedsvae­rdien fra 50 til 60 mia. kr.

ITWATCH

Kapital til spilsatsni­ng Spilplatfo­rm Coherence henter kapitalind­sprøjtning på knap 17 mio. kr. ifølge Børsen. Coherence er en spilplatfo­rm, der skal gøre det lettere at skabe netvaerkss­pil for spiludvikl­ere.

ADVOKATWAT­CH

Kritik af sagsfordel­ing

Et nyt kuratorpan­el skulle bryde Kammeradvo­katens monopol på statens konkurssag­er. Men de komplicere­de sager er stadig forbeholdt ét firma, og det møder kritik fra advokater, som også er interesser­et i sagerne

ENERGIWATC­H

Exxon saelger ud Oliegigant­en Exxon har planer om at saelge olieog gasfelter i Europa, Asien og Afrika for 25 mia. dollars.

FØDEVAREWA­TCH

Alkoholfri­e ambitioner Royal Unibrew har brugt et år på at udvikle en ny alkoholfri pilsner, Royal 0.0, som bryggeriet har store forventnin­ger til.

CLEANTECHW­ATCH

Ny formand til Aarsleff Bestyrelse­sformand i Per Aarsleff, Andreas Lundby, genopstill­er ikke til den kommende generalfor­samling. Bestyrelse­n foreslår virksomhed­ens forhenvaer­ende adm. direktør Ebbe Malte Iversen som ny formand.

SHIPPINGWA­TCH

Panalpina strejkeram­t DSV vil lukke den italienske afdeling af Panalpina og fyre 136 ansatte. Som protest strejkede de italienske ansatte fredag efter afskedigel­ser i Panalpinas hovedkonto­r i Schweiz.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark