Jyllands-Posten

Jyllands-Posten indgår sponsoraft­ale med AGF

AGF-billetter og åbne AGF-arrangemen­ter i JP’s nye domicil på havnen i Aarhus bliver to af gevinstern­e for laeserne i et nyt samarbejde mellem Jyllands-Posten og AGF.

- JØRGEN RYE jorgen.rye@jp.dk

Det er to af de gamle aarhusiane­re, der netop har indgået et partnerska­b.

Jyllands-Posten er fra 1871, AGF er fra 1880, og klikker man på jp.dk ind på Jyllands-Postens e-avis fra 28. september 1880, vil man faktisk kunne finde en notits om den stiftende generalfor­samling i Aarhus Gymnastikf­orening.

Små 140 år senere er begge parter fortsat alive and kicking i provinsens hovedstad, og derfor er en samarbejds­aftale helt naturlig, fortaeller Jacob Nybroe, ansvarshav­ende chefredakt­ør for Jyllands-Posten.

»Overalt i verden er vi optaget af det, som vores laesere er optaget af. Med vores saerligt taette forhold til Aarhus har vi i forvejen en aftale med en raekke kulturinst­itutioner, og med AGF’s betydning for Aarhus er det helt naturligt, at vi nu tilføjer en treårig sponsoraft­ale med klubben,« siger han.

Aftalen indebaerer, at AGF annoncerer i Jyllands-Posten, og ved saesonstar­t forår og efterår udsendes et saerligt AGF-tillaeg med avisen. Aftalen giver desuden en eksponerin­g af Jyllands-Posten på Ceres Park, ligesom avisens laesere kan få gavn af aftalen.

»Vi får mulighed for at udlodde et antal AGF-billetter til vores laesere, ligesom vi planlaegge­r en raekke saerlige AGF-arrangemen­ter i vores nye domicil på havnen, når vi flytter ind til februar. Mere om det senere,« siger Jacob Nybroe, der også glaeder sig til at få adgang til klubbens netvaerk.

Sponsoraft­alen aendrer ikke på den journalist­iske daekning af AGF i JyllandsPo­sten og JP Aarhus, forsikrer chefredakt­øren:

»Vi vil helt uaendret fortsaette vores daekning af AGF, som er både vidende, engageret og til tider kritisk, og det aendrer aftalen ikke en millimeter på,« siger han.

Jacob Nielsen, adm. direktør for AGF, ser frem til samarbejde­t:

»Jyllands-Posten er en stor, velkendt virksomhed med historiske rødder i Aarhus og et staerkt nationalt brand. Og vi glaeder os over, at endnu en stor virksomhed med hovedsaede i Aarhus ser muligheder i et samarbejde med os – det er en bekraeftel­se på, at vores brand og platform er attraktive for mange forskellig­e samarbejds­partnere, og vi byder JyllandsPo­sten varmt velkommen som ny guldpartne­r i AGF og glaeder os meget til at tage hul på samarbejde­t,« siger direktøren i en omtale af aftalen, der gaelder fra nytår.

Vi vil helt uaendret fortsaette vores daekning af AGF. Jacob Nybroe, ansvarshav­ende redaktør for Jyllands-Posten

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark