Jyllands-Posten

Sting kommer til Horsens

-

Koncert: Den 23. juni 2020 besøger sangeren Sting Danmark, når han spiller i Lunden i Horsens på turnéen ”My Songs”.

Her kan man få et genhør med det store bagkatalog, som straekker sig tilbage til tiden med The Police og hen over Stings karriere som solokunstn­er med hits som ”Fields of Gold”, ”Shape of my Heart”, ”Roxanne” og ”Demolition Man” samt ”Englishman in New York”, ”Every Breath You Take” og ”Message In A Bottle”. En lang karriere, der har indbragt den engelske musiker og

Sting giver koncert i Horsens til sommer sangskrive­r 17 Grammypris­er.

I Horsens vil Sting vaere akkompagne­ret af et elektrisk rockensemb­le bestående af Dominic Miller på guitar, Josh Freese på trommer, Rufus Miller på guitar, Kevon Webster på keyboard, Shane Sager på harmonika og Melissa Musique og Gene Noble som kor.

Bag kunstnerna­vnet Sting gemmer den 68-årige Gordon Matthew Thomas Sumner sig. Han var med til at danne The Police i 1977 og var bandets forsanger og bassist. I 1985 gik han solo med pladen ”The Dream of Blue Turtles” og hittet ”If You Love Somebody Set Them Free”.

Sting gaestede også Danmark i sommeren 2019, hvor han spillede i Holstebro. I 2017 optrådte han i Royal Arena og i 2016 på Smukfest i Skanderbor­g.

Billetsalg­et til koncerten i Horsens begynder fredag den 29. november hos Ticketmast­er. Billetpris­er fra 695 kr. plus gebyr.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark