Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Konkurs-kompensati­on Den britiske pendant til den danske Garantifon­d for Skadesfors­ikringssel­skaber har udbetalt et trecifret millionbel­øb i kompensati­on efter krakket af danske Alpha Insurance.

MEDWATCH

Novo-ejer får gevinst

For storinvest­oren Novo Holdings er investerin­gen i bioteksels­kabet Veloxis endt som en god forretning, hvor investerin­gsselskabe­t har fået sine penge 4,5 gange igen.

EJENDOMSWA­TCH

Byråd skrinlaegg­er NPV-projekt i Holbaek Venstre har trukket støtten til videreudvi­klingen af NVP’s 40.000 kvm store butikscent­er i Holbaek. Det sker efter, at en analyse konkludere­de, at bymidten i Holbaek ville lide under et nyt center med den størrelse.

ITWATCH

Virksomhed i beredskab Globalconn­ect er ramt af ransomware i en ny kombinatio­n, der stadig lammer visse interne systemer, men selskabets operatione­lle direktør mener, at man har overblikke­t, og at beredskabe­t i det store holdt.

ENERGIWATC­H

Finsk ordre til Vestas Vestas skal levere 21 møller af typen V150-5,6 MW fra platformen Enventus til vindprojek­tet Paskoonhar­ju-II i Finland. Med ordren følger også en serviceaft­ale på 30 år.

FØDEVAREWA­TCH

Plantebran­chen klar til at tage afgiftsstr­id til EU Skattestyr­elsen og Plantebran­chen strides om, hvorvidt producente­r af plantebase­rede kakaodrikk­e har betalt korrekte afgifter. Christian Munk, formand for Plantebran­chen, klar til at "anke hele vejen til EU-Kommission­en".

CLEANTECHW­ATCH

Satser på asiatisk vaekst Med et nyt kontor i Kuala Lumpur vil teknologiv­irksomhede­n Kamstrup udbrede sin teknologi inden for bl.a. vandområde­t på det asiatiske marked.

AGRIWATCH

Griseglade kinesere

Der er fortsat fuld fart på den kinesiske import af svinekød. Nye tal viser, at landets import i oktober var dobbelt så højt end i samme måned i 2018. Det skriver nyhedsbure­auet Reuters.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark