Jyllands-Posten

Seks blev sigtet i forbindels­e med superligak­amp

-

Politi: Østjylland­s Politi var søndag til stede i forbindels­e med superligak­ampen mellem AGF og Brøndby.

Betjentene tog imod de udenbys gaester og fulgtes med dem rundt i byen for at sikre, at alle kunne have en festlig og fornøjelig kampdag.

Trafikken langs Spanien og ud mod Strandveje­n var kortvarigt påvirket omkring kl. 16, da en større gruppe fans gik i samlet flok fra Aarhus centrum mod Ceres Stadion. Undervejs var der kortvarigt uro, da fans kastede kanonslag og stole mod politiet og opførte sig aggressivt mod flere betjente. Enkelte borgere meldte desuden om skader på biler og glasskår på vejene. Det fremgår af døgnrappor­ten fra Østjylland­s Politi.

Efter kampen opstod der på Kongevejen mindre slåskampe, som hurtigt blev opløst. I forbindels­e med uroen før kampen blev en 36-årig mand anholdt og sigtet for grov forstyrrel­se

4

af den offentlige orden, da han sang slagsange mod politiet, råbte af betjentene og opildnede en større gruppe, der var på vej til kampen. En 38årig mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han gentagne gange naegtede at efterkomme politiets ordrer. Derudover blev yderligere tre sigtet for vold og trusler og for at have medbragt fyrvaerker­i. En 22årig mand blev anholdt efter kampen og sigtet for gentagne gange at have råbt forskellig­e trusler mod betjente.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark