Jyllands-Posten

Bankfolk donerer frivilligt arbejde

-

Frivillige: Tirsdag kan man møde Sparekasse­n Kronjyllan­ds lokale medarbejde­re i uvante situatione­r. For at fejre firmaets 190-års fødselsdag donerer de tre afdelinger i Favrskov deres tid til frivilligt arbejde.

I Hadsten kan man også selv deltage, hvor man starter med at samle skrald ind i Hadsten by fra kl. 9.

»Vi udleverer handsker og saekke, så bare mød op på parkerings­pladsen bag afdelingen. Kl. 11 serverer vi kaffe og kage til alle fremmødte,« siger kundemedar­bejder Mia Røgen Kristensen.

Senere på dagen har Hadsten-afdelingen inviteret 100 fysisk og psykisk handicappe­de samt deres hjaelpere til en hyggedag i Hadsten

7

Hallen. »Om formiddage­n har vi planlagt, at vi alle seks ansatte tager på besøg hos Kirkens Korshaers Genbrugsbu­tik på Laesøvej. Vi skal hjaelpe dem med at sortere, saette på plads og gøre rent,« siger afdelingsd­irektør Dorthe Seeberg fra Sparekasse­n Kronjyllan­ds Hinnerup-afdeling.

»Om eftermidda­gen regner vi med at ”tage en for holdet” i vores midtby. Vi kan se, når vores midtby traenger til en kaerlig hånd. Vi har udset os nogle områder og buske, som traenger til en kaerlig beskaering,« siger hun.

Den største afdeling ligger i Hammel. Her er 75 børn fra storbørnsg­rupperne i byens fire børnehaver indbudt til julebagnin­g og juleklip. Der bliver pyntning af juletrae og hygge med aebleskive­r og saft på Frankrigsv­ej 11.

Når børnene er rykket ud, indtager cirka 80 medlemmer fra Hammel Førtidsog pensionist­forening samt Vejerslev-Aidt-Thorsø Pensionist­forening de samme lokaler, hvor der er bankospil samt julehygge med gløgg og aebleskive­r.

De ansatte besøger og hjaelper også til i nogle af områdets genbrugsbu­tikker. Om eftermidda­gen serveres der kagemand og kaffe af sparekasse­ns personale, fortaeller afdelingsd­irektør Tina Susanne Nordsted fra Hammel-afdelingen. De ansatte fra Hammel slutter af med at hjaelpe Hammel Cykelklub med at rive løv vaek fra mountainbi­kebanen i skoven.

 ??  ??
 ??  ?? Afdelingsd­irektør Tina Susanne Nordsted fra Hammel-afdelingen sender bl.a. sine ansatte ud for at hjaelpe i flere genbrugsfo­rretninger i området. Arkivfoto: Kian Johansen
Afdelingsd­irektør Tina Susanne Nordsted fra Hammel-afdelingen sender bl.a. sine ansatte ud for at hjaelpe i flere genbrugsfo­rretninger i området. Arkivfoto: Kian Johansen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark