KARAKTERBO­G

-

AGF’s spillere bedømt i kampen mod Brøndby:

William Eskelinen 6

Reddede et hovedstød fra Kamil Wilczek, men kunne ikke stille noget op ved polakkens reducering. En stabil indsats.

Alexander Munksgaard 7

Isaer i første halvleg saerdeles aggressiv. Blev skubbet laengere baglaens efter pausen, da Brøndby intensiver­ede offensiven.

Niklas Backman 8

Svenskeren trives med disse kampe, hvor temmelig meget resulterer i dueller i luften. Fik ryddet flot op og styrede forsvaret med sin erfaring.

Sebastian Hausner 8

Lidt af et gennembrud for den unge forsvarssp­iller, som har fået minimeret sine fejl. Aggressiv i naerkampen­e og påpasselig som en rutineret midterfors­varer.

Casper Højer Nielsen 6

En af de kampe, hvor han primaert skulle forsvare. Backen fik ikke lejlighed til at suse med frem, som han ellers har for vane.

Nicolai Poulsen 6

Det defensive anker var med til at dominere midtbanen, hvor han skulle holde igen, mens Amini og Blume pressede frem. Solidt.

Mustafa Amini 7

Uhyre aggressiv i sit pres. Australier­en var tilbage på holdet efter en skadespaus­e og viste, hvor vigtig han er for AGF-holdet.

Bror Blume 7

Ja, han havde et par fejlafleve­ringer, men Blume kan se de små blottelser hos modstander­ne, som da han satte målet til 2-0 op med en indenomspa­sning til Thorsteins­son.

Mustapha Bundu 8

Staerk første halvleg, hvor han truede Brøndby langs linjen med sin fart og driblinger og desuden scorede et flot mål. Imponerend­e.

Patrick Mortensen 8

Lagde op til Bundus mål og sørgede selv for at få bøvlet bolden ind til 2-0. Desuden tog han kampen op mod Brøndbyfor­svaret med stort held.

Jón Thorsteins­son 7

Masser af små fine detaljer af islaending­en, som havde naestsidst­e fod på målet til 2-0. Prøvede også denne gang fra distancen et par gange, men skuddene blev blokeret.

Jakob Ankersen UB

Kevin Diks UB

Nicklas Helenius UB

??  ?? Patrick Mortensen skriger sin glaede ud over sit mål til 2-0, i baggrunden Mustapha Bundu, der scorede AGF's første mål. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix