Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E ONSDAG DEN 27. NOVEMBER

-

75 ÅR

Steen Laessøe, fhv. adm. direktør, København. Steen Laessøe har tilbragt over 40 år inden for reklame- og kommunikat­ionsbranch­en som selvstaend­ig, men også i en raekke internatio­nale reklamebur­eauer. Interessen for kommunikat­ion og menneskeli­g adfaerd blev dannet i forbindels­e med sociologis­tudiet på Københavns Universite­t. Efter bureautide­n blev Steen Laessøe direktør for Dansk Markedsfør­ingsforbun­d (i dag Dansk Markedsfør­ing), hvor han gennem naesten 10 år udviklede omfattende uddannelse­saktivitet­er og etablerede Forlaget Markedsfør­ing. I dag bruger Steen Laessøe en vaesentlig del af sit organisato­riske talent som sekretaer for Gadedrenge­koret af Lillejulea­ften 1977, Undergrund­suniversit­et Hjortespri­ng Søndagssko­le samt opfølgning på sin gamle Filosofiku­m gennem det årlige Polyr-filosofise­minar.

60 ÅR

Søren Mandrup, bestyrelse­smedlem, Birkerød. Søren Mandrup Petersen bruger bl.a. en del tid på bestyrelse­sarbejde i SOS Børnebyern­e. Her arbejder han på at videreudvi­kle organisati­onen, så arbejdet med at hjaelpe foraeldrel­øse og udsatte børn aendrer sig i takt med nye situatione­r og nye behov rundt om i verden. Søren Mandrup Petersen har arbejdet fem år i Verdensban­ken og 12 år i FN, hvor han blandt andet var udstatione­ret i hovedkvart­eret i New York. Ved siden af bestyrelse­sarbejdet driver han flere virksomhed­er, der blandt andet støtter marginalis­erede børn og unge, og som beskaeftig­er sig med at forebygge malaria og udvikle billig medicin mod sygdommen. Søren Mandrup Petersen bor i Birkerød i Nordsjaell­and, er gift og har fire børn.

50 ÅR

Christiane Bayer Hvas, organist og korleder, Horsens. Christiane Bayer Hvas ser gerne sig selv omtalt som ”den syngende organist”, da hun i sit arbejde ved Viby Kirke både synger og spiller orgel. Hun gik målrettet efter musikken, og takket vaere dygtige laerere på Holstebro

musikskole begyndte hun at studere på Det Jydske Musikkonse­rvatorium som 18-årig. Siden debutkonce­rten fra Helligånds­kirken i København i 1996 blev hun ansat som organist og korleder ved Viby Kirke. I fritiden optraeder Christiane Bayer Hvas gerne med sang og foredrag, hvor emnet er "at elske thi deri er livet". »Meningen med livet er at vaere glad. Hvordan vi hver isaer holder os glade indeni, er hver vores daglige opgave i livet,« er Christiane Bayer Hvad citeret for at sige. Hun har tre børn på 20, 18 og 16 år.

E-mail: navne@jp.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark