Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Vigtige kapitalkra­v

De danske banker ser ikke langt nok frem i forhold til at leve op til de vigtige NEP-krav. Sådan lyder det fra Nationalba­nken efter en ny stresstest.

MEDWATCH

Fond lun på Orphazyme Den hollandske familiefon­d Van Herk Groep, som ejer en femtedel af aktierne i Zealand Pharma, overvejer at købe sig ind i danske Orphazyme.

MEDIAWATCH

Mediehuse i faelles front JP/Politikens Hus, Berlingske Media og TV 2 går sammen om en indkøbspla­tform for annoncører, der lanceres i 2020.

EJENDOMSWA­TCH

ATP fyrer hotelpartn­er ATP Ejendomme afbryder samarbejde­t med BC Hospitalit­y Group som operatør af et nyt Hiltonhote­l i København.

ITWATCH

KMD lancerer it-medie Et af Danmarks største it-selskaber, KMD, har søsat sit eget it-medie primaert henvendt til KMD’s kunder, oplyser kommunikat­ionschef Christoffe­r Hellmann.

ADVOKATWAT­CH

Årets legaltech-firma Compliance-firmaet Risma Systems modtager prisen som årets danske legaltech-firma foran bl.a. Kammeradvo­katen.

ENERGIWATC­H

Vattenfall vaelger mølle Svenske Vattenfall har valgt den tysk-spanske mølleprodu­cent Siemens Gamesas nye 11 MWmølle til Hollandse Kust Zuid-projektern­e.

FØDEVAREWA­TCH

Ny rekord i catering

Euro Cater Holding, der ejer AB Catering, BC Catering og Inco, har praesenter­et endnu et rekordregn­skab. Omsaetning­en rundede 9,5 mia. kr., og resultatet blev på 373 mio. kr.

CLEANTECHW­ATCH

Må taenke kreativt Vandforbru­get er faldet med 38 pct. over de seneste 30 år. Det har tvunget Aarhus Vand til at vaere mere end blot et vandselska­b.

AGRIWATCH

Forsvar mod svinepest Afrikansk svinepest haerger i Østeuropa, og landbrugsk­oncernen Firstfarms, der er børsnotere­t i Danmark, opruster konstant.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark