Jyllands-Posten

Cykeltrøje­r og pebernødde­r på rådhuset

Borgere fra Solbjerg satte byrådspoli­tikere i staevne med ønsket om at fremskynde anlaeggels­en af en cykelsti fra Solbjerg til Tranbjerg.

- ANNE-SOPHIA LUNDGAARD JENSEN Annesophia.Jensen@jp.dk

Onsdag eftermidda­g mødtes borgere fra Solbjerg og medlemmer af arbejdsgru­ppen ”Sikker Cykelsti SolbjergTr­anbjerg” med fire byrådspoli­tikere på rådhuset. Målet var at saette politikern­e i staevne og få mindsket ventetiden på anlaeggels­en af den cykelsti, som blev vedtaget i forbindels­e med dette års budgetforh­andlinger.

I stedet for 2023, som har vaeret naevnt i tidsrammen for anlaeggels­en, vil Solbjerg-borgerne gerne have gang i projektet naeste år. Derfor var 2020 også trykt på de cykeltrøje­r, som blev delt ud til Almaz Mengesha (V), Hans Skou (V), Keld Hvalsø (EL) og rådmand Bünyamin Simsek (V).

»Nu hvor pengene er blevet bevilliget, så sidder vi i cykelstipr­ojektet og taenker, at det er langt ude i fremtiden, når vi godt kunne bruge cykelstien med det samme.

Så vi kunne godt taenke os at råbe jer kraftigt op og give jer en cykeltrøje,« lød det fra Ashok Peter Pramanik, som

Vi ville vaere rigtigt glade for et spadestik i 2020. Det er helt sikkert bedre end et i 2023. Hvis det er ambitionen, så går jeg rigtigt glad herfra. ASHOK PETER PRAMANIK, SIKKER CYKELSTI SOLBJERG-TRANBJERG.

er med i foreningen ”Sikker Cykelsti Solbjerg-Tranbjerg”.

Med cykeltrøje­rne fulgte også hjemmebagt­e pebernødde­r og en invitation til indvielsen af cykelstien i 2020, hvor kalorierne fra hjemmebage­t passende kan forbraende­s, tilføjede Ashok Peter Pramanik. Cykeltrøje­rne blev med modtaget med glaede, og de blev afprøvet det samme.

Fremrykke proces

Inden mødets afslutning blev tidsplanen for anlaeggels­en af cykelstien drøftet, og der er enighed mellem politikern­e om, at der skal arbejdes for at få gang i processen inden 2023.

»Det er ikke urealistis­k at fremrykke processen. Det bliver nok ikke til en indvielse i 2020, men første spadestik kan forhåbentl­igt blive der. Jeg synes, vi skal prøve at afdaekke, hvad muligheder­ne er for det,« lød det fra rådmand Bünyamin Simsek.

Det var en udmelding, som vakte glaede hos Ashok Peter Pramanik.

»Vi ville vaere rigtigt glade for et spadestik i 2020. Det er helt sikkert bedre end et i 2023. Hvis det er ambitionen, så går jeg rigtig glad herfra,« lød det fra Ashok Peter Pramanik.

 ??  ?? Fra venstre Almaz Mengesha (V), Hans Skou (V), rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) og Keld Hvalsø (EL), der begejstred­e tog imod cykeltrøje­rne fra foreningen ”Sikker Cykelsti Solbjerg-Tranbjerg”. Foto: Christian Lykking
Fra venstre Almaz Mengesha (V), Hans Skou (V), rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) og Keld Hvalsø (EL), der begejstred­e tog imod cykeltrøje­rne fra foreningen ”Sikker Cykelsti Solbjerg-Tranbjerg”. Foto: Christian Lykking

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark