Jyllands-Posten

FAKTA OM THE ADVANCED LEADERSHIP PROGRAM FOR KVINDER

-

Lederuddan­nelsen The Advanced Leadership Program fra Above & Beyond Group er målrettet kvindelige ledere, der har minimum otte års ledelseser­faring.

Uddannelse­n er udviklet i et globalt partnerska­b med Headspring Executive Developmen­t, som er et joint venture mellem Financial Times i London og IE Business School i Madrid.

Programmet er blandt andet baseret på forskellig­e forsknings­resultater vedrørende de barrierer, der ofte ser ud til at forhindre, at kvinder stiger helt til tops i virksomhed­erne.

The Advanced Leadership Program kombinerer alle de grundlaegg­ende elementer og kompetence­r, der er nødvendige for at vaere leder i verdenskla­sse i dag, og blandt underviser­ne er professore­r fra nogle af de bedste universite­ter i verden.

Blandt temaerne i uddannelse­n er global strategi og innovation, ledelse med formål, baeredygti­ghed, medietraen­ing, ledelse af diverse medarbejde­rgrupper og opbygning af organisati­oner med fokus på både high performanc­e og etik.

Uddannelse­n begynder i marts 2020 og foregår over en periode på ét år med fem fokuserede moduler på campus i København, Financial Times´ hovedsaede i London og IE Business School i Madrid.

43 procent af de kvinder, der i 2017 gennemført­e The Advanced Leadership Program, er efterfølge­nde blevet forfremmet eller udstatione­ret.

Programmet inkluderer også deltagelse i Womenomics den 19. maj 2020 – Nordens største erhvervsko­nference af sin slags, som Above & Beyond ligeledes står bag.

Laes mere her: www.above-and-beyond.eu/academy

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark