Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Vurderinge­r halter Risikovurd­eringerne på hvidvaskom­rådet i flere mindre pengeinsti­tutter lader noget tilbage at ønske sig, lyder konklusion­en fra Finanstils­ynet, som uddeler flere påbud.

SHIPPINGWA­TCH

Maersk-chef får nyt job Klaus Rud Sejling har nu fundet sit naeste job, efter sit stop i Maersk efter 22 år. Han bliver adm. direktør for selskabet Danx, hvor han i forvejen er bestyrelse­smedlem og investor.

MEDIAWATCH

Mediestøtt­e uddelt

68 medier er blevet tildelt i alt 358 mio. kr. i redaktione­l produktion­sstøtte i 2020, fremgår det af

Slots- og Kulturstyr­elsens hjemmeside. Fire nye medier er på listen.

MEDWATCH

Novo skal udvikle virtuelle patienter Sammen med University of Virginia skal Novo Nordisk udvikle virtuelle patientmod­eller for type 2diabetes, som skal assistere selskabet i den fremtidige udvikling.

EJENDOMSWA­TCH

Advokatdom­icil solgt

I en handel til 1,4 mia. kr. er Kammeradvo­katens kommende domicil på Kalvebod Brygge i København blevet solgt til svenske Klövern.

ITWATCH

KMD indgår aftale

En sammenslut­ning af otte jyske og fynske forsynings­selskaber har valgt KMD som leverandør af nyt afregnings­system.

ENERGIWATC­H

Støttefrie møller

Torp Vind har bestilt tre 5MW-møller fra Siemens Gamesa til et repowering­projekt i Struer, der bliver det andet danske projekt på rene markedsvil­kår.

FØDEVAREWA­TCH

Summerbird i sats

Den 33 år gamle chokoladep­roducent Summerbird melder sig nu klar til at saette eksporten i gang. »Vi er klar til at stile efter udlandet efter så mange år med fokus på Danmark,« lyder det fra stifter Mikael Grønlykke.

CLEANTECHW­ATCH

Forudser opbremsnin­g Oven på et rekordresu­ltat spår Per Aarsleff-koncernens topchef en opbremsnin­g i vaeksten på linje med andre aktører i branchen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark