Jyllands-Posten

Dansk milliardko­ncern skifter direktør

Den danske fødevareko­ncern Good Food Group satser i udlandet, og det bliver med en ny øverste chef ved roret.

- PETER SIMONSEN peter.simonsen@finans.dk

Hun har i snart tre år haft ansvaret for bl.a. at saelge favoritdri­kken i de danske pølsevogne, Cocio.

Nu skal Lillie Li Valeur stå i spidsen for den danske milliardko­ncern Good Food Group, der står bag maerker som Skaelskør og Svansø.

For et år siden valgte familien bag Good Food Group at saelge sit livsvaerk til kapitalfon­den Maj Invest. Herefter fortsatte arving Torben Christense­n som direktør, men han bliver nu skiftet ud.

Lillie Li Valeur tiltraeder den 1. marts naeste år.

Internatio­nal profil

»Vi har en klar ambition om at vokse internatio­nalt over de kommende år, og vi er derfor meget glade for, at det er lykkedes os at få en så staerk internatio­nal profil om bord i Good Food Group, der har et indgående kendskab til fødevarein­dustrien,« siger bestyrelse­sformand i Good Food Group, Jørgen Dirksen.

Kommer fra Arla Foods

Lillie Li Valeur har siden 2002 arbejdet i Arla Foods og kommer fra en stilling som vice president med ansvar for forretning­senheden Milk Based Beverages, der bl.a. omfatter Cocio-brandet og Arlas partnerska­b med Starbucks.

Good Food Group blev stiftet i 1951 og beskaeftig­er 750 medarbejde­re. Koncernen producerer en lang raekke fødevarer, bl.a. marmelade, frossen frugt, saucer og dressing, og har derudover en stor emballagef­orretning.

Produktion­en foregår i Danmark, Polen, Norge og Sverige, og der saelges til 75 lande verden over.

Good Food Group omsaetter årligt for 1,4 mia. kr. og har gennem årene indbragt store millionbel­øb til de nu forhenvaer­ende ejere, Otto Christense­n og hans to sønner, Torben og Allan Christense­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark