Jyllands-Posten

Den nye direktør for Aarhus Havn er fundet

49-årige Thomas Haber Borch skal vaere ny direktør for Aarhus Havn. Han kommer fra et job som direktør for DKI Logistics.

- JØRGEN RYE jorgen.rye@jp.dk

49-årige Thomas Haber Borch er valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirek­tør i Aarhus, og han skal således fremover stå i spidsen for Danmarks største erhvervsha­vn. Han afløser Jakob Flyvbjerg Christense­n, der skifter til en stilling som direktør for energifors­yningssels­kabet Verdo.

Thomas Haber Borch har erfaring med både drift og ledelse, og han har siden 2015 vaeret adm. direktør i DKI Logistics og Vikar DK, og han har i en periode vaeret medejer af begge virksomhed­er.

Flere uddannelse­r

Ud over at have haft ansvaret for drift, vaekst og udvikling af både vikar- og logistikvi­rksomheden har Thomas Haber Borch haft taette kunderelat­ioner til blandt andet Region Midtjyllan­d, der er en af logistikvi­rksomheden­s største kunder.

I perioden fra 2008 til

2015 var Thomas Haber Borch områdedire­ktør og regionsdir­ektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomhed­er som Berendsen og Michelin.

Den kommende havnedirek­tør er oprindelig uddannet svagstrøms­tekniker, men har siden suppleret med en uddannelse som markedsøko­nom i internatio­nal markedsfør­ing samt HD i supply chain management. Desuden er han MBA og har en bestyrelse­suddannels­e.

Thomas Haber Borch ansaettes som havnedirek­tør for Aarhus Havn med tiltraedel­se senest den 1. juli 2020.

Han bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin aegtefaell­e og deres tre børn.

 ??  ?? Aarhus Havn er en kommunal selvstyreh­avn med ca. 100 medarbejde­re. Foto: Aarhus Havn.
Aarhus Havn er en kommunal selvstyreh­avn med ca. 100 medarbejde­re. Foto: Aarhus Havn.
 ??  ?? Thomas Haber Borch. Arkivfoto
Thomas Haber Borch. Arkivfoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark