Jyllands-Posten

Citatkryds

-

Konstruktø­r: uffe.drost@jp.dk

Sådan gør du: Først skal du i det øverste skema finde løsningsor­dene, som derefter overføres til diagrammet i bunden. Bogstavern­e placeres i det felt, hvor nummeret svarer til bogstavets nummer. Som kontrol er der i diagrammet­s felter anført et bogstav.

Når opgaven er faerdig, vil der i diagrammet stå et litteraert citat. Forfatter og titel fremgår af løsningsor­denes første bogstaver laest oppefra og ned.

Hver uge udtraekkes to praemier på hver 350 kr. blandt de korrekte, indsendte løsninger. Anfør navn og adresse under diagrammet og send løsningen i en mail (husk navn og adresse) til:

krydsord@jp.dk eller med posten til: Jyllands-Posten,Grøndalsve­j 3, 8260 Viby J

Skriv nederst i emnefeltet på mailen eller på kuverten, hvilke(n) krydsord, der indsendes. Løsningen skal vaere fremme hos os senest tirsdag i ugen efter den kommende uge.

Løsningen: Forrige uges løsning var:

S(tephen) Hawking: En kort historie om tid.

(På dansk ved Jan Teuber).

Filosoffer begraensed­e rammerne for deres søgen så meget, at Wittgenste­in,

dette århundrede­s mest berømte filosof, sagde: ”Den eneste opgave, der er tilbage for filosofien, er sproganaly­se”. Hvilken nedtur fra filosofien­s store traditione­r fra Aristotele­s til Kant!

Forrige uges vindere: 350 kr.: Niels Chr. Larsen, Jacobsmind­evej 2, 3050 Humlebaek

350 kr.: M. Worm-Leonhard, Villestoft­ehaven 58,

5210 Odense NV

Er man udtrukket som vinder af Jyllands-Postens forskellig­e krydsordso­pgaver, kan man kontakte Jyllands-Postens økonomiafd­eling på mail : debitor@jp.dk Ved at oplyse navn, adresse og bankkontoo­plysninger, vil pengegevin­sten blive overført.

NB! Løsninger sendes til krydsord@jp.dk

Ugens vindernavn­e kan desuden findes på netadresse­n mit.jp.dk/ krydsord

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark